MAY SALE
-30%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Prejdite na inteligentné automatické čistenie domácnosti

Funkcia zametania a utierania 2 v 1
Výkonné sanie 2100 Pa
Laserová navigácia LDS
Príslušenstvo a spotrebný materiál
Podpora MultiMap
Automatické dobíjanie a obnovenie
Inteligentná aplikácia a hlasové ovládanie
Senzory proti pádu a zrážke

Zametanie a vytieranie 2 v 1

Režim zametania a utierania – funguje s nádržou 2 v 1
Iba zametanie – 550 ml veľká nádoba na prach
Iba utieranie – nádrž 2 v 1

Príslušenstvo a spotrebný materiál
Jednoduchý nákup spotrebného materiálu a náhradných dielov, ako sú stredné kefy, HEPA filter, mokrý a suchý mop, čistiace kefky priamo z Mi.com.
Inteligentné mapovanie a plánovanie trasy
Nový laserový navigačný systém LDS pracuje s vylepšeným algoritmom SLAM pre mapovanie v reálnom čase, vyššiu rýchlosť, vyššiu presnosť a dlhší dosah skenovania. Robot sa inteligentne vysporiada s komplikovaným prostredím a precízne skenuje celú podlahu.

8 m – rozsah skenovania
6×360°/s – frekvencia skenovania
2016 krát/s – vzorkovacia frekvencia
≤2 % – Odchýlka presnosti

Podpora MultiMap
Mi Robot Vacuum-Mop P dokáže zostaviť a uložiť až 10 rôznych máp pre váš dvojpodlažný/viacposchodový dom. Táto exkluzívna funkcia ukladania do pamäte vás zbaví nepohodlia pri premapovaní všetkých poschodí pri každom použití, čím sa eliminuje ručná námaha.
Funkcia automatického dobíjania a obnovenia
Zariadenie môže automaticky prejsť do bodu nabíjania a pokračovať v čistení od bodu prerušenia, ak sa mu niekedy v polovici batérie vybije batéria.

Pokračuje od bodu zlomu
Automatické dobíjanie

Ultimate Power Machine
S výkonným 2100Pa saním a špičkovým bezuhlíkovým motorom dosiahnete dôkladné vyčistenie prachu a nečistôt v okamihu. To v spojení s 3200 mAh batériou vám uľahčí život.
Vybavený antikolíznymi, anti-drop a ďalšími vysoko presnými senzormi
12 sád vysoko presných senzorov pomáha pri presnom zobrazení okolia. Zariadenie je poháňané antikolíznym a anti-pádovým senzorom, umožňuje presnú navigáciu, prekonáva prekážky až do výšky 2 cm, vyhýba sa akémukoľvek pádu zo schodiska a inteligentne vníma okolité prostredie.
Inteligentná elektronicky riadená nádrž na vodu
Je skonštruovaný s elektronicky riadeným čerpadlom, prichádza s 3 rýchlostnými stupňami režimov dávkovania vody a mechanizmom prevencie upchávania vodou. Zvoľte režimy podľa intenzity čistenia a typu podlahy, ktorú chcete čistiť.

Inteligentná elektronická nádrž na vodu
3 ozubené kolesá prívodu vody
Elektronicky riadené čerpadlo
Inteligentné dávkovanie vody

Inteligentná aplikácia a hlasové ovládanie
Pripojte sa k aplikácii Mi Home a preskúmajte množstvo možností, ako je diaľkové ovládanie, mapovanie v reálnom čase, sekundárne čistenie, vyrovnávanie zariadenia, DND atď. Je tiež navrhnutá tak, aby spolupracovala s Google Assistant a Alexa, takže to môžete ovládať pomocou hlas.
Čistenie okrajov
Zariadenie sa dá použiť na efektívne čistenie rohov. Pomocou možnosti „Vysávať pozdĺž okrajov“ v aplikácii Mi Home môžete rýchlo zmapovať svoj domov, čo by skrátilo čas mapovania o 60 %
Čistenie miesta – Vyčistí na vybranom určenom mieste
Čistenie zóny – Vyberte oblasť v aplikácii Mi Home a zariadenie vybranú zónu vyčistí
Plánovanie
Nastavte si čas čistenia podľa svojich potrieb
Moderné Pro Cleaning SolutionMi Robot Vacuum-Mop P je moderný zázrak s neuveriteľnými funkciami, ktoré vám uľahčia každodenný život ako predtým. Je nabitý funkciami, ako je zametanie a utieranie 2 v 1, ktoré bez námahy zvláda každodenné práce ako zametanie, utieranie, zametanie a utieranie. Je vybavený laserovým navigačným systémom LDS, ktorý pracuje s vylepšeným algoritmom SLAM pre mapovanie v reálnom čase, rýchlejšie skenovanie a dlhší dosah skenovania.Mi Robot Vacuum-Mop P Vlastnosti:Tento robot je dodávaný s profesionálnym dizajnom mopovacej dráhy špeciálne vytvoreným pre Indiu domov.Je vybavený 12 sadami vysoko presných senzorov, ktoré pomáhajú pri presnom zobrazení okolia.Je tiež poháňaný protikolíznym a protipádovým senzorom a prekonáva prekážky až do výšky 2 cm.Vákuový robot má výkonnú schopnosť spracovania dát a je poháňaný procesorom Cortex-A7 a grafickým procesorom Mali 400. Vďaka silnému saniu 2100 Pa a inteligentnej elektronicky riadenej nádrži na vodu vám tento robot veľmi zjednoduší život. Môžete sa tiež pripojiť k aplikácii Mi Home preskúmať množstvo možností, ako je diaľkové ovládanie, mapovanie v reálnom čase, plánované upratovanie, upratovanie miest atď. Môžete si tiež zvoliť zlúčenie, rozdelenie alebo pomenovanie miestnosti na upratovanie. Dynamické plánovanie cesty pomáha pri sledovaní rôznych ciest pre rôzne režimy. Zariadenie sa môže automaticky dobiť a obnoviť, kedykoľvek je to potrebné. Môžete tiež nastaviť virtuálne steny alebo obmedzené oblasti okolo predmetov, aby ste sa vyhli upratovaniu obmedzených oblastí, ako sú koberce alebo umyvárne. Vákuový robot má výkonnú schopnosť spracovania dát a je poháňaný procesorom Cortex-A7 a GPU Mali 400.
Technické údaje:

Názov: Mi Robot Vacuum-Mop P
Rozmery: Ø 350 X 94,5 mm
Kapacita batérie: 3200 mAh
Wi-Fi: 2,4 GHz 802.11 b/g/n
Trvanie: 60-130 minút
Hmotnosť: 3,6 kg



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.