FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
4 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Vysoká obnovovacia frekvencia 200 Hz pre všestranný prelomový výkon tvrdého jadra

AMD FreeSync™ Premium – technológia adaptívnej synchronizácie – plynulý herný zážitok bez trhania
21:09 - Ultraširokouhlý monitor
99% sRGB – verné podanie farieb
2560 × 1080 - WFHD Vysoké rozlíšenie
DC dimming – minimalizuje blikanie obrazovky
1800R - Vynikajúce zakrivenie
Certifikát TÜV Rheinland - Chráňte svoje oči
200 Hz - Pohlcujúci zážitok zo zábavy

Zakrivený ultraširokouhlý monitor pre pohlcujúce hranie
Zachyťte celý obraz na prvý pohľad, pretože tento ultraširokouhlý monitor s pomerom strán 21:9 a rozlíšením 2560 × 1080 vám dáva kontrolu
Kvalita obrazu vo vysokom rozlíšení, ktorá odhaľuje každý vánok a steblo trávy v ostrých detailoch. Teraz môžete využiť výhodu a ovládať pole, vopred uchopiť pohyby nepriateľov a naplánovať si pohyby tak, aby zodpovedali.
Vynikajúce zakrivenie 1800R vás postaví do centra diania
Zakrivenie 1800R je vhodnejšie pre vaše oči, vytvára silnejší vizuálny dojem a pohlcujúci zážitok. Vychutnajte si skutočne pohlcujúci panoramatický výhľad, ktorý vás postaví do stredu akcie, a pocíťte vzrušenie, keď sa bitka zahrieva všade okolo vás.
Ultra úzky rám ponúka osviežujúci panoramatický výhľad a široké zorné pole
Ultra úzky rám zvyšuje pomer obrazovky k telu a zároveň znižuje vizuálny šum. V kombinácii so širokým pomerom strán 21:9 vás obklopí zakrivená obrazovka pre pohlcujúci filmový zážitok zo sledovania.
Vysokorýchlostná obnovovacia frekvencia — pre plynulú akciu rýchlosťou blesku
Vysokorýchlostná obnovovacia frekvencia 200 Hz drží krok s vytváraním nových osobných rekordov
Rozlúčte sa so sekaním a duchmi vďaka hernej obnovovacej frekvencii až 200 Hz. Reagujte rýchlo v rýchlo sa meniacom a dynamickom hernom prostredí. Zastavte sa s presnou presnosťou, pohybujte sa s flexibilitou, uvoľnite svoje schopnosti a vyjdite víťazne.
AMD FreeSync™ Premium Plynulý herný zážitok bez trhania a trhania pri maximálnom výkone
Technológia AMD FreeSyncPremium vybaví náročných hráčov plynulým herným zážitkom bez trhania a trhania pri maximálnom výkone. Neexistujú žiadne kompromisy, hrajte s istotou s vysokou obnovovacou frekvenciou, nízkou kompenzáciou snímkovej frekvencie a nízkou latenciou.
Vynikajúca kvalita obrazu, verné realistickým farbám v priebehu niekoľkých sekúnd
99% sRGB široký farebný gamut* vykresľuje bojisko v ohromujúcich a verných farbách
99% sRGB farebný gamut ponúka širší rozsah 16,7 milióna živých farieb. Výnimočne plynulý prechod farieb vykresľuje herné scény a prináša pohlcujúci herný zážitok.

99 % sRGB široký farebný gamut
16,7 milióna živých farieb

300 nitov, vysoký statický kontrastný pomer 3000:1 pre čisté svetlo a tmavý kontrast
Čistý svetlý a tmavý kontrast s prirodzenými tieňmi a vykresľovaním obrazu v profesionálnej kvalite zobrazuje viac skrytých detailov v rôznych herných scenároch.
Stmievanie DC + certifikácia Low Blue Light* chráni vaše oči pre trvalé pohodlie
Technológia stmievania DC znižuje blikanie obrazovky a režim Low Blue Light certifikovaný inštitútom TÜV Rheinland je možné zapnúť na filtrovanie krátkovlnného modrého svetla.
Všetky funkcie, ktoré potrebujete pre produktivitu a zábavu na jednom monitore
PIP a PBP v jednom všestrannom a efektívnom monitore

Režim obrazu v obraze (PIP): širokouhlý displej s pomerom strán 21:9, prehľad celkových informácií, zobrazenie okna obraz v obraze, zachovanie všetkých kľúčových informácií.
Režim obrazu vedľa obrazu (PBP): Jeden displej možno rozdeliť na dva displeje a spracovať ich súčasne pre všestrannú efektivitu.

*Keď je monitor pripojený k dvom vstupným zdrojom, môžete v ponuke monitora vybrať režim PIP (Picture-in-Picture) alebo PBP (Picture-by-Picture) a zobraziť ich na tej istej obrazovke.
Množstvo portov pre jednoduché pripojenie rôznych zariadení
Široká škála portov, ktoré spĺňajú herné potreby aj potreby na pracovisku. Jednoducho pripájajte zariadenia a nikdy nevyčerpajte porty.
Nastaviteľný stojan sa prispôsobí vašej polohe sedenia pre dlhotrvajúce hranie*
Nastaviteľný stojan, sklopná opierka, držiak na stenu, ergonomicky navrhnutý pre maximálne pohodlie. Prispôsobte sa rôznym polohám sedenia a užite si väčšie pohodlie.
Dizajn správy káblov, čistý a svieži
Stojan je vybavený správou káblov, ktorá znižuje neporiadok a udržiava váš priestor čistý.
Povrchová úprava sprejom, jemná textúra
Zadná časť displeja je vybavená jedinečnou povrchovou úpravou v spreji pre rafinovanú textúru, ktorá ho zanecháva chladný, zvnútra aj zvonka.
Poznámky:*Obrázky na tejto stránke slúžia len na ilustračné účely a nemusia byť presným zobrazením produktu. Parametre produktu slúžia len na informáciu. Akékoľvek vyššie uvedené porovnanie sa týka iba produktov Xiaomi/Redmi. Niektoré parametre produktu sa môžu líšiť v dôsledku vonkajších faktorov, ako je napríklad životné prostredie. Podrobnosti nájdete v skutočnom produkte.*Certifikát Low Blue Light od TÜV Rheinland (China) Ltd., certifikát č. Q 50538885.*Vzhľadom na podrobnú klasifikáciu certifikačného štandardu HDMI je HDMI 2.1 rozdelený na protokol TMDS (jeho šírka pásma je ekvivalentná HDMI 2.0) a FRL



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.