FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

vibračný trenažér multifunkčná tréningová lavica s diaľkovým ovládaním

50,62 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
444 kusov
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm2037
EAN:
=VLOOKUP(A40,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
pred 5 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Tréningová lavica na vibračný trenažér, ak chcete urobiť niečo pre svoje zdravie
S touto novou metódou môžete efektívne tvarovať svoje telo. Vďaka vibráciám môže byť účinnosť tréningovej lavice vibračného trenažéra niekoľkonásobne vyššia ako u tradičných foriem tréningu a uvoľňuje svaly po vyčerpávajúcej práci, športe alebo ťažkej fyzickej námahe, takže vaše telo sa môže ľahšie regenerovať a vy sa môžete opäť cítiť oddýchnutí.

Použitie vibračnej trenažérskej lavice zlepšuje rovnováhu a koordináciu, stimuluje krvný obeh a trávenie a tiež udržuje a posilňuje hlboko položené svaly, ktoré sú ťažko dosiahnuteľné inými formami tréningu. Môžete trénovať a formovať svoje telo s oveľa menším tréningom, menej času a menej namáhavosťou ako tradičné formy tréningu. Vibračný tréning je jemný, príjemne uvoľňuje telo, takže ho môžete využiť ako spôsob ochladenia náročnejšieho tréningu.

Keďže zvyšuje krvný obeh, môže výrazne zlepšiť vašu celkovú pohodu už po niekoľkých sedeniach. Budete sa cítiť viac oddýchnutí, fit a aktívni. Pomáha bojovať proti všeobecnej únave a stresu, zvyšuje vašu energiu a príjemné brnenie ovplyvňuje celý deň. So zvýšeným krvným obehom sa zvyšuje prísun kyslíka do tela, viac živín sa dostáva do buniek a tkanív.
Reflexná, veľmi rýchla postupnosť svalových kontrakcií a práce zvyšuje flexibilitu a vytrvalosť svalov. Zabraňuje rozvoju svalovej slabosti a zároveň nezaťažuje srdce a kĺby tak ako tradičné cvičenie. Svaly zostávajú napnuté a mladistvé, môžete podávať lepšie výkony v športe a v práci, alebo sa vám potom darí lepšie aj z ťažkého fyzického držania tela. Silné svaly udržujú kostrový systém pevný, takže tiež pomáhajú predchádzať problémom.

Zvyšuje sa krvný obeh v kĺboch, zvyšuje sa produkcia synoviálnej tekutiny, čo pomáha predchádzať opotrebovaniu a kalcifikácii kĺbov a predchádzať následným bolestiam, ktoré z nich vyplývajú.
Vďaka svojmu účinku zlepšujúcemu krvný obeh stimuluje a reguluje metabolizmus, pomáha spaľovať tuky a tým znižovať hmotnosť a môže byť účinný aj proti celulitíde, pretože vďaka svojmu priaznivému účinku na spojivové tkanivá sa pokožka stáva pevnou a pružnou, telo si zachováva svoju mladosť, takže viditeľné procesy starnutia môžu byť tiež oneskorené.
Lavica na vibračný trenažér by sa mala používať s pokrčenými nohami alebo v póze, ktorá pri vibráciách spúšťa reflexy udržiavajúce rovnováhu vášho tela. Vibrácie spúšťajú veľa svalových kontrakcií vo vašom tele v krátkom čase, takže môžete dosiahnuť niekoľkonásobný účinok tradičného tréningu len s niekoľkými minútami cvičenia denne. 
Preto sa na základe lekárskeho súhlasu môže jeho použitie odporučiť aj starším ľuďom. Pre optimálny účinok sa odporúča produkt používať najmenej 3-4 krát týždenne niekoľko minút.
Tréningová lavica má diaľkové ovládanie, ktoré umožňuje jednoduché nastavenie intenzity vibrácií v 20 etapách, takže si môžete zakaždým aplikovať najvhodnejšiu formu tréningu podľa svojich potrieb. Kľúčové vlastnosti:- Stimuluje svaly vibráciami- Zlepšuje krvný obeh, stimuluje metabolizmus- Posilňuje, napína a udržuje svaly mladé- Nezaťažuje srdce a kĺby- Jemne posilňuje, neunavuje- Zmierňuje stres, znižuje únavu- Zlepšuje zmysel pre rovnováhu a koordináciu- Pomáha odbúravať tuk a tým znižovať hmotnosť- Bojuje proti celulitíde stimuláciou krvného obehu- Udržuje mladistvý a svieži telo- 20 nastaviteľných prevodov- Maximálna nosnosť: 120 kg
obsah balenia:- 1 x vibračný trenažér- 1 x diaľkové ovládanie- 1 x napájanie
Farba: Biela, Červená

Zariadenie neobsahuje gumové vlákna!



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.