WEEKEND SALE
-25%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

PRIRODZENÁ STREDNÁ ČASŤ

2,71 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 zásob
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Rusko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
SCR(5)-SIB
Poslední aktualizace
pred 1 rokom

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

PRIRODZENÁ STREDNÁ ČASŤ
pre všetky typy pleti

Dobre upravená tvár a hladká pokožka sú znakmi mladosti a zdravia. Kožné bunky sa neustále aktualizujú, ale kvôli zmenám súvisiacim s vekom a škodlivým účinkom životného prostredia sa staré odumreté bunky včas prestanú aktualizovať. Z tohto dôvodu sa pokožka stáva matnou, suchou, nerovnomernou, jemnými vráskami. Na odstránenie zastaraných buniek a obnovenie pokožky sa používa prírodná keramická tvár. Jemne čistí nielen vrstvu odumretej pokožky, ale aj kozmetické zvyšky, prach, mastnotu, ktoré sa nahromadili v póroch pokožky a zabraňuje kyslíku, vlhkosti a užitočným prvkom dostať sa do hlbších vrstiev pokožky.

INCI: Aqua, prášok zo semien Prunus Armeniaca (marhuľa), olej z persea gratissima (avokádo), Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, izoamyl laurát, izoamyl cocoate, cetearilalkohol, glycerylstearátcitrát, glicerin, panthenol, pšeničný proteín, éterický olej Litsea Cubeba, esenciálny olej Ylang-ylang, esenciálny olej z pačuli, esenciálny olej Citrus aurantium amara, xantánová guma, tokoferylacetát, extrakt z kôry magnólie officinalis, výťažok z aloe vera, extrakt z mains domestica borkh, Výťažok z Vitis vinifera, extrakt z Echinacea purpurea, extrakt z Arctium lappa.

Prírodný kozmetický krém "Hydratačný a vyživujúci" je vhodný pre všetky typy pleti. Tento jemný krémový plač tváre dodáva pokožke zdravý a dobre upravený vzhľad, zvlhčuje a vyživuje ju. Vďaka účinným látkam podporuje hĺbkové čistenie pórov, odstraňuje hornú keratinizovanú vrstvu pokožky, viditeľne zlepšuje pleť. Pokožka je hladká a žiarivá.
Marhuľa v drvenej forme podporuje hlboké čistenie pórov, zlepšuje krvný obeh, čím stimuluje vstrebávanie užitočných látok. Avokádový olej reguluje výmenu prostaglandínov, ktoré regulujú ochranné vlastnosti pokožky. Bambucké maslo upokojuje pokožku pôsobením na zapálené oblasti, eliminuje svrbenie a podráždenie. Esenciálny olej Verbena dokonale omladzuje a osviežuje pokožku, zjemňuje vrásky a vek tváre, poskytuje ľahký liftingový efekt. Esenciálny olej Ylang-ylang jemne a účinne dezinfikuje a tonizuje pokožku, stimuluje podkožný krvný obeh, dokonale zvlhčuje a vyživuje kožné bunky, pomáha eliminovať akné. Etylalkohol pačuli odstraňuje zápal na pokožke, podporuje hojenie malých rán. Esenciálny olej Petitgrain stimuluje voľnú a unavenú pokožku, zvyšuje jej pružnosť a sťahuje zväčšené póry. Vitamín E zabraňuje starnutiu pokožky, zvyšuje jej pružnosť, normalizuje rovnováhu lipidov. Extrakt z aloe vera pomáha znižovať začervenanie po agresívnej expozícii alebo strese. Extrakt z jabĺk a hrozna zvlhčuje pokožku, eliminuje suchosť a odlupovanie. Extrakt z echinacey zvyšuje imunitnú schopnosť pokožky. Rastlinný extrakt stimuluje obnovu kožných buniek a udržuje ich mladosť.

Spôsob aplikácie:
Naneste na zvlhčenú pokožku, masírujte ľahkými krúživými pohybmi, dôkladne opláchnite vodou. Nepoužívajte viac ako 1-2 krát týždenne. Neodporúča sa používať v prípade poškodenia pokožky, vyhnite sa okoliu očí. Používajte len na vonkajšie použitie.

BALENIE: 50 ± 5 ml

LIFE LIFE: 1 rok, po otvorení 3 mesiace.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.