FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
14 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Prenosný indukčný varič je dokonalým riešením pre tých, ktorí veľa cestujú alebo chcú ušetriť miesto v kuchyni. S týmto kompaktným zariadením môžete pripravovať jedlá kdekoľvek - jedinou požiadavkou je prístup k elektroinštalácii. Sporák LAFE je ako stvorený do malého bytu či kuchyne pre príležitostne varených ľudí, ako aj na chatu na rekreačnom pozemku.

• Dve varné zóny.
• Maximálny výkon: 3500 W.
• LCD obrazovka.
• Automatická detekcia lode.
• Automatické vypnutie.
• Odpočítavač času.
• Zámok klávesnice.
• Ochrana proti prehriatiu.

šetriť energiu
Prenosný varič LAFE má dva pracovné rozsahy s maximálnym výkonom 2000 W a 1500 W. Ide o zariadenie, ktoré funguje na princípe elektromagnetickej indukcie, čo znamená, že elektrina je v nádobe, v ktorej jedlo pripravujeme, premieňaná priamo na tepelnú. energie. Vďaka tomu sa varná doska nezohrieva a jej používanie zostáva bezpečné. Použitím tejto technológie ušetríte aj elektrickú energiu, keďže celkový čas varenia sa skráti o 30 % a tepelné straty pri príprave jedla sú výrazne nižšie ako pri sporákoch so sklokeramickou doskou. Veľkou výhodou prístroja je automatické rozpoznávanie riadu – vďaka tomu sa sporák spustí až vtedy, keď na pracovnú plochu položíte vhodný hrniec alebo panvicu.
Uvarte si to, ako sa vám páči
Sporák LAFE je vybavený pracovnou doskou s varnými zónami z odolného skla, ktoré je vysoko odolné voči záťaži. Absencia ťažko prístupných zákutí uľahčuje udržiavanie v čistote a zostane po dlhú dobu funkčná a estetická. Možnosť nastavenia teploty v rozmedzí od 60 do 240 stupňov umožňuje pripraviť akýkoľvek pokrm, od výživnej polievky až po aromatický steak z lososa. Zariadenie má zabudovaný časovač, takže si môžete byť istí, že vaše jedlá budú vždy pripravené načas. Rúra sa veľmi jednoducho používa – ovláda sa pomocou dotykového panela a tlačidla.
Bezpečné používanie
Prenosný varič LAFE je bezpečné zariadenie, ktoré je ideálne aj na použitie v kuchyni pre starších ľudí. Sklenená doska sa zahrieva len tam, kde je horúca panvica, čím sa minimalizuje riziko popálenia, pretože zvyšok oblasti zostáva studený. Rúra má aj funkčnú poistku, čo je detská poistka. Vstavaný termostat ponúka dodatočnú ochranu proti prehriatiu, príliš nízkemu a príliš vysokému napätiu. Kľúčovou výhodou je skutočnosť, že sporák má funkciu automatického vypnutia po 2 hodinách - to je dôležité najmä pre bezpečnosť starších ľudí, ktorí by mohli ľahko zabudnúť na bežiaci spotrebič.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.