WELCOME SUMMER
-35%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Objavte súpravu parných hrncov Klausberg KB-7144, prémiovú kuchyňu nevyhnutnú pre hromadný nákup. Táto vynikajúca sada obsahuje tri kľúčové komponenty vyrobené na zvýšenie účinnosti a trvanlivosti varenia.

Každý kus je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele navrhnutej tak, aby obstál v skúške času. Tepelné dno zaisťuje výnimočné vedenie tepla, čo umožňuje rýchle zahriatie potravín pri zachovaní ideálnej teploty po dlhšiu dobu.

Premyslený dizajn tejto súpravy parných hrncov obsahuje peru odolnú voči kvapkaniu, ktorá je ideálna pre hladké a elegantné nalievanie bez neporiadku. Varenie šetrné k zdraviu je podporované uľahčením receptov, ktoré vyžadujú minimum vody a menej tuku.

Táto sada je vhodná do umývačky riadu a potvrdzuje jej pohodlie a jednoduchú údržbu. Táto súprava obsahuje 5,0-litrový kastról s rozmermi Ø24x11,5 cm, všestrannú vložku parného hrnca a robustné sklenené veko na monitorovanie varenia.

Inteligentná voľba pre poskytovateľov pohostinstva, stravovacích služieb a reštaurácií, ktoré chcú nakupovať vo veľkom, čím sa zabezpečí, že ich kuchyňa je vybavená spoľahlivými nástrojmi, ktoré sú navrhnuté tak, aby vydržali.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.