FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
17 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Nové a vzácne dlhé bambusové koreňové tyčinky 95-110cm (37.4"-43.3")Vhodné na viacnásobné použitie

od 8,00 € /kus cena bez daně

Odporúčaná maloobchodná cena: 25,00 €

Bude predmetom rokovaní
12,00 € od 1 do 10 kusov
10,00 € od 20 do 40 kusov
8,00 € od 80 do 160 kusov

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
500 kusov
Stát
Čína
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
30 dny
SKU:
BS95-110
Poslední aktualizace
pred 3 týždňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Sme nadšení, že vám môžeme predstaviť jedinečnú ponuku dlhých bambusových koreňových tyčiniek, ktoré sú ideálne pre rôzne kreatívne a funkčné použitia. Tieto vzácne tyčinky s dĺžkou od 95 do 110 cm (približne 37,4" až 43,3") sú vyrobené z prírodných zlatých bambusových koreňov, ktoré sú staré štyri roky. Každá palica má odlišný tvar a ponúka individuálny charakter a šarm.
Najdôležitejšie je, že nákupom a predajom ktoréhokoľvek z mojich produktov môžete ľahko vytvoriť organický cyklus svojho vlastného podnikania a generovať dlhotrvajúci, stabilný a rastúci peňažný tok, čím sa hodnota konečného produktu aspoň zvýši 5-10 krát.
Kľúčové vlastnosti:
Materiál: Vyrobené z prírodných zlatých bambusových koreňov, starnúce pre optimálnu pevnosť a trvanlivosť.
Rozmery: Dĺžky sa pohybujú od 95 do 110 cm (37,4" až 43,3") s priemermi od 1,0 do 1,6 cm (0,4" až 0,64").
Vzhľadom na rôzne dĺžky sú ceny odlišné. Uvedená cena je za najkratšiu veľkosť 1 meter. Ak potrebujete zakúpiť rôzne dĺžky, kontaktujte ma.
Jedinečný tvar: Každá palica má jedinečný tvar, ktorý prispieva k jej osobitosti. Napriek svojej individualite si zachovávajú podobné dĺžky a priemery.
Ošetrenie a povrchová úprava: Tyčinky prechádzajú vypaľovacím zahrievaním pre atraktívny vzhľad, sú ručne narovnané a voskované, aby predviedli svoju špičkovú kvalitu.
Farba: K dispozícii v zmiešaných odtieňoch hnedej a žltej.
Všestrannosť: Ideálne na výrobu rukovätí riadu, palíc Charlieho Chaplina, vychádzkových a turistických palíc, konských bičov, rúčok nožov a kabeliek, výroby ceruziek, výroby rúrok, kúzelníckych prútikov, projektov pre domácich majstrov, remeselných remesiel, umeleckého dizajnu, výmeny nábytkových rukovätí a ďalších.
Trvanlivosť a skladovanie: Tieto bambusové koreňové tyčinky je možné skladovať mnoho rokov bez straty kvality, čo z nich robí vynikajúcu investíciu.
Aplikácie:
Tieto bambusové koreňové tyčinky sú všestranné a môžu byť použité v mnohých oblastiach. Či už pre umelecké návrhy, funkčné výtvory, alebo ako zberateľské predmety vďaka svojej vzácnosti a pracovne náročnému procesu zberu, slúžia širokému spektru účelov.
Podrobnosti o objednávke a preprave:
Doba spracovania: 4-5 dní.
Spôsob dopravy: Približne 2-4 týždne alebo viac prostredníctvom leteckej pošty China Post s poskytnutým sledovacím číslom, Ak je veľká objednávka doručená námornou / vlakovou prepravou, s odhadovanou dobou dodania 5-8 týždňov.
Náklad sa počíta na základe hmotnosti a objemu prostredníctvom poštovej expresnej a leteckej nákladnej dopravy. Ak presiahne 20 kilogramov, bude prepravený po mori alebo železnici. Je to služba od dverí k dverám so sledovacím číslom, ktorú môžete kedykoľvek sledovať online. Vlastné požiadavky sú vítané.
Ďakujeme, že ste si vybrali naše jedinečné bambusové koreňové tyčinky. Tešíme sa na splnenie vašej objednávky a podporu vášho kreatívneho úsilia.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.