FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
22 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

DISCO PROJEKTOR DISCO BALL RGB LED REFLEKTOR + DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE

3,73 € - 30% 5,37 € /kus cena bez daně

Minimálna cena od 30 dní pred zľavou: 3,73 €


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
50 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
Poslední aktualizace
pred 2 týždňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Projektor svieti v 7 rôznych farebných kombináciách (červená, zelená, modrá, červeno-zelená, zeleno-modrá, červeno-modrá, červeno-modrá-zelená), zobrazuje automatický svetelný program, ktorý dáva mimoriadny efekt na stenách aj strope. Je dokonalým doplnkom všetkých house party, diskoték, večierkov alebo silvestrovských večierkov.

DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE - funkcie gule je možné ľahko ovládať pomocou IR diaľkového ovládača, ktorý je súčasťou sady, takže nemusíte ísť na loptu zakaždým, keď chcete zmeniť svetelný efekt. To bude fungovať obzvlášť dobre, keď umiestnite lopty na ťažko dostupné miesto - napr. na stenu alebo strop.
ŠPECIFIKÁCIA - výkon 3x1W; napájanie 220-240V; farby osvetlenia: červená, zelená, modrá, žltá, fialová; biely; rozmery lopty (dĺžka/šírka/výška): 9,5/7/14cm; rozmery diaľkového ovládača (dĺžka/šírka): 8,5/4,5cm; napájanie diaľkového ovládača: CR 2025 (súčasť balenia): dĺžka kábla: 100cm; Hmotnosť sady: 190g.

MOŽNOSŤ INŠTALÁCIE - projektor je možné ľahko umiestniť na vybrané miesto v miestnosti. Môže byť tiež namontovaný na stenu alebo strop, ako aj na koľajnicu a statív - kdekoľvek ho umiestnite, urobí svoju prácu dokonale. Jeho svetelný efekt je úžasný a vďaka každej párty získa "niečo", čo povzbudí aj toho najpochmúrnejšieho človeka, aby sa bavil.
ZVUKOVÝ SENZOR - Projektor má zabudovaný zvukový senzor, takže svetelné efekty sa objavujú, pohybujú, menia a miznú v rytme hudby. Tlmené svetelné efekty s pomalými, nostalgickými skladbami a rýchlou diskotékou so živými rytmami.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.