FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
13 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Multimeter Ha-Ma je praktický pre vaše elektrické práce v dome a okolo neho. S týmto digitálnym meracím prístrojom môžete merať alebo kontrolovať spoje všetkého druhu. Má podsvietený displej s funkciou uloženia údajov. To vám umožní ľahko odčítať vaše namerané hodnoty, aj keď ste uvoľnili spojenie medzi vašimi meracími ihlami a materiálom, ktorý sa má merať. Vďaka kompaktným rozmerom ho môžete rýchlo a ľahko vziať kamkoľvek. S univerzálnym meracím prístrojom môžete vykonávať napríklad test diód, test kontinuity a meranie tranzistorov. Multimeter Ha-Ma zaisťuje, že vaša elektrina je a zostane správne pripojená.
▶ Presne otestujte všetky druhy veličín: O.A. AC/DC napätie, jednosmerný prúd, odpor, kontrola batérie a ďalšie. Tester diód, test kľúča tranzistora P-N / test tranzistorového hFE, indikátor nízkeho napätia batérie atď.
▶ Ochrana proti preťaženiu: Používa sa na bezpečné a presné riešenie problémov, ako sú automobilová a domáca elektrika.
▶ Jednoduché použitie: 2,7-palcový podsvietený LCD displej, ukladanie dát a ďalšie. Užitočné napríklad pre autoservisy, domáce použitie, školy, laboratóriá a továrne.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.