FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
19 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Dekoratívne omietky pohľad na ryžové zrno

0,73 € /kilogram cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
25 kilogramov
Dostupné množství
10000 kilogramov
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
15 dny
SKU:
C1525609
Poslední aktualizace
pred 8 mesiacov

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Je to dekoratívna omietka štruktúrovaná, hľadajúca "ryžové zrno" na báze akrylovo-miešaných disperzií, pigmentov a mramorových granúl používaných na povrchovú úpravu exteriéru a interiéru. bežné omietky, sadrové omietky, betón, sadrokartónové dosky a staré farby: môžu sa nanášať na akýkoľvek povrch minerálneho základu. Je odolný voči poveternostným vplyvom, veľmi odolný voči mechanickým nárazom, nárazom, oderu a poškriabaniu.

Príprava základného povrchu: Kontaktná plocha musí byť úplne suchá, hladká, čistá, zbavená sprafuity a odmastená, bez voľných častíc. Miesta opráv majú rovnakú štruktúru ako existujúci povrch.

Návod na použitie: Povrchy musia byť pred nanesením dekoratívnej omietky natreté základným náterom najmenej 24 hodín. Materiál sa nanáša ručne na hrúbku omietkovej granu¬latia (1,5 mm) stierkou z nehrdzavejúcej ocele so špachtľou a lámaným kruhovým s hladkým plastovým plavákom. Neaplikujte na veľmi krehké povrchy (napr. maľovanie existujúcej hliny, vápennej omietky, vápennej omietky, omietky -. Vonkajšie). Nevzťahujú sa na rozsah kratší ako 2 hodiny po skončení dažďa (teplotné podmienky, ktoré umožňujú prípravu sušenia). Na prevenciu návnady sa sadra aplikuje v jednom kroku v procese "mokrom v mokrom" (bez prerušenia). To si vyžaduje prítomnosť dostatočného počtu aplikátorov na lešení; Nebude fungovať pri veľmi vysokých teplotách pod priamym vplyvom slnka, silného vetra, hmly, vysokej vlhkosti nad 80% a rizika dažďa a mrazu. V podmienkach vysokých teplôt a veľmi vysokých sa odporúča, aby aplikácia sadry zriedila 2% vodou a väzbou na strane fasády , ktorá nie je priamo vystavená slnečnému žiareniu. Odporúča sa znovu aplikovať výrobok po miestnom účele vykonania opráv a úprav na už nanesenom povrchu, pretože tieto oblasti vynikajú celkovým vzhľadom povrchovej úpravy. Substrát a teplota vzduchu by mali byť medzi 5 ° C a 25 ° C

Farebné omietky dôležité: s prírodnými agregátmi sú možné variácie odtieňa; Preto sa bude používať len s rovnakým počtom dávkového materiálu na rovnakom povrchu; V opačnom prípade sa materiál bude navzájom miešať, aby sa zabránilo rôznym odtieňom, aby sa zabránilo získaniu. Čistiace zariadenie sa vykonáva ihneď po použití s vodou alebo mydlovou vodou. Doba schnutia povrchná (dotyk): 04.00, suchosť (guľa): 72 hodín. Hodnoty?? sú indikované pre teplotu 20 ° C a relatívnu vlhkosť 60%. Približne: V prvých 24 až 72 hodinách po aplikácii je povrch ovplyvnený dažďom, snehom, mrazom atď. Špecifická spotreba by mala byť chránená. 2,9-3,1 kg / m2. Spotreba je pre dokonale hladký povrch. Spotreba sa líši v závislosti od aplikovanej hrúbky a karakteris¬ticilného substrátu. Balenie: plastové vedro 25 kg. Skladovanie: Skladujte na chladnom, suchom povrchu medzi 5 ° C a 30 ° C v pôvodnom obale, neotvorené. V rámci schopností vĺn: 24 mesiacov od dátumu výroby s podmienkami balenia a skladovania. Pozrite si dátum výroby a šarže vyznačené na obale.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.