FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
14 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Čo môžete urobiť, aby ste znížili riziko nákupu falzifikátov?

Čo môžete urobiť, aby ste znížili riziko nákupu falzifikátov?

Falšovaný tovar je skutočnou nočnou morou obchodu. Nákup takýchto výrobkov je vždy spojený so stratou peňazí a niekedy môže byť spojený aj s ďalšími problémami a potrebou objasniť ich pred príslušnými úradmi. Nižšie sú uvedené niektoré kroky, ktoré môžete urobiť, aby ste minimalizovali riziko nákupu falšovaných predmetov.

Nedôverujte mimoriadne výhodným cenám

Ak je cena značkového produktu absurdne nízka, pravdepodobne to nie je autentické. Je ťažké určiť cenový rozsah, najlepšie je jednoducho skontrolovať maloobchodné ceny a potom porovnať ceny niekoľkých veľkoobchodných ponúk pre daný sortiment. Ak je cena v jednej z ponúk jednoznačne nižšia a zároveň to nie je opodstatnené, treba zvážiť nutnosť objednania veľkého množstva, je lepšie byť opatrným.

Vyžiadajte si faktúru na kúpu

Najčastejšie bude predložená vo forme tzv sanitized invoice, t. j. dokument bez údajov dodávateľa. Nájdete tu však základné informácie o produkte a zároveň potvrdíte, že Váš dodávateľ skutočne vlastní tovar, ktorý ponúka.

Požiadajte o osvedčenie o pravosti výrobku

Niektoré značky certifikujú svoje výrobky a tým uľahčujú kontrolu, či sú autentické... alebo stažujú tým ich falšovaniu. Ak kupujete luxusné oblečenie (napr. Armani) alebo elektroniku od niektorých výrobcov (napr. Xiaomi), môžete očakávať, že predajca potvrdí, že tovar má osvedčenia.

 

Vyššie uvedené kroky vám umožňujú minimalizovať riziko nákupu falšovaného tovaru. Nakoniec nezabudnite, že na Merkandi neakceptujeme predaj falzifikátov. Ak máte pochybnosti o pravosti produktu, informujte náš zákaznícky servis.

Autor:
Merkandi - Velkoobchodní Platforma B2B

Merkandi - Velkoobchodní Platforma B2B

Merkandi je mezinárodní velkoobchodní platforma nabízející zboží z pravidelného prodeje a také zboží z konkurzních řízení, zlikvidovaných prodejen, nadnormativních skladových a výrobních zásob, vrátek od zákazníků, atd.

Predchádzajúci záznam Ďalší záznam
NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.