FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
23 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Prečo je dôležité poskytnúť presné ceny?

Prečo je dôležité poskytnúť presné ceny?

Jednou z najdôležitejších čŕt veľkoobchodného predaja je cena závislá od množstva zakúpených výrobkov. V zásade akákoľvek cena môže byť predmetom dohod, pokiaľ kupujúci deklaruje značnú objednávku. Obchodné rokovania sa samozrejme často zaoberajú opačnou situáciou - minimálnej objednávky.

Situácie načrtnuté vyššie - hoci odlišné - sa dajú vyriešiť rovnakým a veľmi jednoduchým spôsobom. Ako?

Pre každú ponuku sa oplatí pripraviť cenové relácie v závislosti od veľkosti zadaných objednávok.

Je dôležité, aby minimálna objednávka bola skutočne minimálna, ktorej realizácia je možná.

Existuje samozrejme možnosť, že Vás kupujúci kontaktuje a požiada o možnosť zadania objednávky menšej ako minimálna, ale to nie je najdôležitejšie. Je oveľa dôležitejšie, aby uvedený počet neodradil potenciálnych kupcov. Príklad: Nastavil som minimálnu objednávku 100, ale v skutočnosti predám 10 - rozdiel je veľký, pretože sú malé šance záujmu menších kupujúcich. Ak stanovím minimum na úrovni 10 kusov, povzbudzujem ich, aby sa zaujímali o moju ponuku, a zároveň - neodradím veľkých kupcov.

Cenové rozpätia by mali byť malé.

Mnohí kupujúci sa rozhodnú objednať niekoľko ďalších kusov, len aby získali nižšiu jednotkovú cenu. Vďaka tomu bude tovar predávaný rýchlejšie. Príklad: rovnaká cena pri objednávkach od 10 do 1 000 kusov vás nenúti zväčšiť objednávky. Z tohto dôvodu zníženie jednotkovej ceny za každých 100 kusov áno: 10-99, 100-199, 200-299 atď. Zmeny cien môžu byť na prvý pohľad malé - je dôležité, aby boli všeobecne viditeľné v konečnom súhrne.

Na Merkandi môžete ľahko nakonfigurovať cenové rozpätie pre Vaše ponuky. Stačí, že v poli "MOŽNOSTI CENY" vo formulári pridania ponuky, zaznačíte Cenu v závislosti od množstva. Potom jednoducho zadajte ropätie (množstvo od a množstvo do) a cenu, aby každý kupujúci mohol tieto informácie vidieť vo Vašej ponuke.

Autor:
Merkandi - Velkoobchodní Platforma B2B

Merkandi - Velkoobchodní Platforma B2B

Merkandi je mezinárodní velkoobchodní platforma nabízející zboží z pravidelného prodeje a také zboží z konkurzních řízení, zlikvidovaných prodejen, nadnormativních skladových a výrobních zásob, vrátek od zákazníků, atd.

Predchádzajúci záznam Ďalší záznam
NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.