FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
4 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Apple iPhone 3Gs Smartphone (8,9 cm (3,5") displej, dotyková obrazovka, 3 megapixelový fotoaparát, 16/32 GB interné úložisko) čierna/biela
Zariadenia boli obnovené na výrobné nastavenia.
Apple iPhone 3Gs 16/32GB čierny
Zoznámte sa s najrýchlejším a najvýkonnejším iPhonom všetkých čias. iPhone 3GS má nahrávanie videa, rozpoznávanie hlasu, až 32 GB úložného priestoru a ďalšie.
Najrýchlejší iPhone vôbec.
Prvá vec, ktorú si všimnete, je, ako rýchlo sa spúšťajú programy iPhone 3GS. Webové lokality sa zobrazia v priebehu niekoľkých sekúnd a e-mailové prílohy môžete otvárať rýchlejšie. Optimalizovaný výkon a vylepšený 3D grafický procesor tiež poskytujú neuveriteľný herný výkon. V skutočnosti všetko, čo robíte s iPhone 3GS, je až dvakrát rýchlejšie a oveľa priamejšie.
Video
Teraz môžete nahrávať, upravovať a zdieľať videá priamo z iPhonu 3GS. Vytvárajte vysokokvalitné videá VGA v orientácii na výšku alebo na šírku. Orezajte materiál výberom počiatočných a koncových bodov. A potom ho zobrazte ostatným prostredníctvom e-mailu, v galérii MobileMe, odošlite ho na YouTube alebo ho synchronizujte s Macom alebo PC cez iTunes.
3 megapixelový fotoaparát.
Nový 3-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním tiež robí skvelé fotografie. A má praktickú novú funkciu: stačí klepnúť na obrazovku a sústrediť sa na to, čo chcete.
Hlas.
Ovládanie hlasom rozpoznáva mená vašich kontaktov a pozná hudbu v iPode. Takže zavolajte alebo prehrajte skladbu. Stačí povedať, čo chcete. Kompas.
Vďaka vstavanému digitálnemu kompasu vám iPhone 3GS ukáže cestu. Použite novú aplikáciu Compass alebo si vyskúšajte, ako automaticky zarovnáva mapu v smere, v ktorom sa pozeráte.
Vystrihnúť, kopírovať a prilepiť.
Vystrihnite, skopírujte a prilepte text a fotografie – dokonca aj medzi programami. A môžete dokonca kopírovať obrázky a obsah z webu a použiť ich inde.
Klávesnica na šírku.
Potrebujete viac miesta na písanie? Otočte iPhone na šírku a pracujte s väčšou klávesnicou v apkách Mail, Správy, Poznámky a Safari. Novinky.
Posielajte správy s textom, videom, fotografiami, zvukom, polohou a kontaktnými informáciami. Môžete dokonca nasnímať fotografiu alebo video
Hľadať.
Hľadané, nájdené. So Spotlightom môžete vyhľadávať vo všetkých kontaktoch, e-mailoch, kalendároch a poznámkach, ako aj v celom iPode.

Prístupnosť.
iPhone 3GS ponúka funkcie, ktoré pomáhajú ľuďom so zrakovým a sluchovým postihnutím. Medzi tieto funkcie patrí VoiceOver Moderátor, priblíženie, možnosť bielej na čiernej obrazovke, mono zvuk a ďalšie.

Internetové tethering.
Surfujte prakticky kdekoľvek na internete. Pretože teraz môžete iPhone pripojiť k notebooku alebo počítaču Mac a používať ho ako modem. Tethering momentálne nie je v niektorých krajinách k dispozícii. Ďalšie informácie sú k dispozícii u príslušného poskytovateľa mobilných služieb.

Nahrávky.
Nahrajte nápad, poznámku, schôdzu alebo čokoľvek, čo chcete, pomocou novej aplikácie Nahrávky a potom ich zdieľajte s ostatnými.

Nike + iPod.
iPhone je dodávaný s podporou Nike+ iPod. Jednoducho zabaľte snímač Nike+ iPod (predáva sa samostatne) do topánok Nike+ a začnite cvičiť.

Akcie.
Aplikácia Akcie na iPhone vám zobrazuje grafy akciového trhu, podrobné informácie a dokonca aj aktuálne nadpisy akcií podľa vášho výberu. A keď iPhone otočíte, uvidíte ešte podrobnejšie informácie.
"Zariadenia sú zapnuté/vypnuté a testované na funkčnosť LCD. Zariadenia sú dodávané vrátane batérie a zadného krytu.
Tovar je použitý tovar B."

Testované zapnutie/vypnutie znamená, že zariadenia sú skontrolované, aby sa zistilo, či sa dajú zapnúť. Okrem toho sa testuje LCD.
Táto ponuka je určená výhradne pre profesionálnych predajcov. Predaj sa uskutočňuje ako špeciálna položka výslovne bez záruky alebo vrátenia.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.