FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

ZÁHRADNÁ HADICA

Hadica je k dispozícii v ZELENEJ alebo MODREJ farbe. + multifunkčný sprej ZDARMA!

(vybraná farba by mala byť uvedená iba na formulári Allegro, ktorý je k dispozícii po zakúpení - informácie pre predávajúceho, v prípade absencie zvolenej farby alebo nedostatku informácií bude zaslaná náhodná farba)

Ďalšie dĺžky hadíc a mnoho ďalších zaujímavostí sú k dispozícii na našich ďalších aukciách alebo v záložke "všetky produkty predajcu". Je to inovatívna záhradná hadica, ktorá sa automaticky vysúva pod vplyvom vody 3-krát z pôvodnej dĺžky! Už unavené z ťažkých a skrútených záhradných hadíc nie sú praktické na používanie, ťažko sa naťahujú, ohýbajú a prepichujú alebo blokujú tlak vody, ktorý prerušuje vašu prácu. Hadica vyrobená z pružnej polyesterovej pásky, latexu a ABS plastu.

Táto kombinácia vám dodá ľahkosť a malý objem a hmotnosť produktu. Hadica sa rozvinie sama, stačí pripojiť prúd vody. Po vypnutí sa had vráti do svojej pôvodnej polohy. Ideálne pre všetky práce v domácnosti a záhrade! Nevyhnutné v domácej garáži, zalievanie, kropenie, zavlažovanie záhrady, umývanie auta, terasa, podlaha, koberec. Hadica pracuje na tlaku vody od 1,5 do 7bar (normálny tlak vody v domoch je 2-3 bar)
Okrem toho je možné hadice navzájom kombinovať! (konektor pre pripojenie ZDARMA súčasťou balenia). Okrem toho sada obsahuje multifunkčný zavlažovač so 7 režimami a funkciou uzamknutia.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.