FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
13 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Projektor WANBO T4 vybavený rozlíšením Full HD a pohlcujúcim zvukom poskytuje zážitok z kina doma. Takže môžete sledovať svoje obľúbené seriály, televízne programy alebo filmy na veľkej obrazovke s priateľmi a rodinou. A čo viac, vďaka svojmu malému a kompaktnému dizajnu vám tento projektor umožňuje bez námahy ho nainštalovať kdekoľvek. Ak chcete začať, všetko, čo potrebujete, je biela stena alebo plátno, elektrická zásuvka a prístup na internet.
Funkcie:

Skutočne inteligentný kino projektor - AI Auto Focus a Auto Keystone, Android TV 9.0
Inteligentné nastavenie obrazovky - vychutnajte si dokonalú veľkosť obrazu v priebehu niekoľkých sekúnd s automatickou kalibráciou
Malé rozmery, vysoký výkon - prenosné, ľahké a svetlé (až 450 lúmenov ANSI)
Zvuk zapĺňajúci miestnosť - stereofónne reproduktory, dekódovanie DOLBY a DTS
Prístup k streamovacím službám - Netflix, Prime Video, Hulu atď.
Nová generácia Wi-Fi 6 a Bluetooth 5.0
Rozlíšenie Full HD 1080p a HDR 10

Automatické zaostrenie a automatická korekcia lichobežníkového skreslenia
Wanbo T4 je vybavený vysoko citlivou kamerou s automatickým zaostrovaním a 6-osovým gyroskopom. Vychutnajte si dokonalú veľkosť obrazu v priebehu niekoľkých sekúnd s pokročilými technológiami automatickej kalibrácie, vrátane zaostrenia TOF, automatickej lichobežníkovej korekcie, automatického prispôsobenia obrazovky (HDR) bez zložitých úprav obrazovky. Obraz zobrazený pod uhlom sa automaticky zarovná pomocou vstavaného 6-osového gyroskopu. Wanbo proprietárny algoritmus zarovná a automaticky opraví obraz v priebehu niekoľkých sekúnd.
Vynikajúce projekčné parametre
Vďaka prenosnému a ľahkému dizajnu a jasu až 450 hliníkov ANSI dokáže tento projektor premietať jasný obraz aj vonku. Okrem toho s technológiou LED a rozlíšením až 1920 x 1080p a projekciou až 130 palcov poskytuje tento projektor ostrý a jasný obraz, takže môžete sledovať svoj obľúbený obsah veľmi podrobne.
Technológie na zlepšenie kvality obrazu
Vďaka aktívnemu HDR tento projektor vylepšuje každú scénu a ponúka sýte farby a skvelé detaily. Okrem toho, multi-HDR formát tohto projektora, vrátane HDR10 a HDR10 , spolu s dynamickou inteligentnou technológiou prispôsobenia obrazu Wanbo, poskytuje vysokú kvalitu HDR, takže si môžete vychutnať svoj obľúbený videoobsah vo vysokej kvalite.
Nová generácia Wi-Fi 6 a Bluetooth 5.0
Vďaka vysokorýchlostnej Wi-Fi 6 poskytuje tento projektor bezproblémové online sledovanie filmov a hranie hier pri práci so smerovačom Wi-Fi 6. A čo viac, so vstavaným Bluetooth 5.0, Wanbo T4 vám umožňuje pohodlne a voľne pripojiť rôzne zvukové zariadenia Bluetooth.
Uzavretý vnútorný obvod odvodu tepla
Prach je pre projektor vždy problémom. Spôsobuje tmavé škvrny na obrazovke a znižuje odvod tepla, najmä keď sa do projektora dostane prach. Vyššie uvedeným nepríjemnostiam sa dá úplne vyhnúť pomocou Wanbo T4, pretože ide o úplne uzavretú technológiu obvodu vnútorného rozptylu tepla, ktorá zlepšuje používateľskú skúsenosť a výrazne predlžuje životnosť.
Špecifikácie:

Technické údaje:

Model: T4
Rozmery: 127 x 150 x 185 mm
Farba: Biela
Hmotnosť: 1,2 kg

Optický výkon: 

Ostrosť: Automatická
Kontrast: 2000: 1
Projekčná technológia: LCD
Technológia svetelného zdroja: LED
Natívne rozlíšenie: 1920 x 1080 px
Pomer strán obrazu: 16:9; 4:3
Jas: 450 ANSI lúmenov
Lichobežníková korekcia: Automatická
Veľkosť obrázka: 60 až 130 palcov

Systémové parametre: 

Procesor: ICC 9269
RAM: 1GB DDR4
Vnútorná pamäť: 16GB eMMC
Systém: Android 9.0
Wi-Fi: Dvojpásmová WiFi 6
Bluetooth: 5.0
Reproduktory: 2x 3W
Porty: 1x HDMI; 1x USB; 1x 3,5mm konektor



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.