FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Elegantné a kompaktné nabíjacie puzdroDiscreetYet štýlové
Úplne nový kompaktný dizajn nabíjacieho puzdra sa vyznačuje hladkými, zaoblenými kontúrami aj tvrdými hranami pre pohodlnejšie uchopenie. Vďaka vysoko lesklému povrchu sa puzdro ľahko čistí.
Čipová sada Qualcomm® BLUETOOTH® + pokročilá zvuková technológiaZjednodušene lepší zvuk
Vďaka čipovej sade Qualcomm® QCC3040 BLUETOOTH a úplne novej technológii BLUETOOTH®® 5.2 poskytujú Redmi Buds 3 rýchlejší a konzistentnejší prenos zvuku pre výnimočný zážitok z počúvania.
12 mm dynamický ovládač Kvalitný hardvér pre kvalitný zážitok z počúvania
Vychutnajte si detailnejší zvuk s naším veľkým 12 mm dynamickým ovládačom vyrobeným z kompozitných materiálov. Tento ovládač, odborne kalibrovaný laboratóriom Xiaomi Sound Lab, poskytuje bohaté basové tóny, čisté vysoké tóny a neustále vynikajúcu kvalitu zvuku.
Potlačenie šumu duálneho mikrofónu pri hovorochPočujem každé slovo, ktoré poviete
Duálne mikrofóny s vysokou citlivosťou zabudované do Redmi Buds 3, spolu s technológiou Qualcomm® cVc™ Echo Cancelling a technológiou potlačenia šumu, dynamicky znižujú okolitý hluk a účinne minimalizujú ozveny. To znamená, že si vždy môžete vychutnať jasné hovory.
Extra dlhá 20-hodinová výdrž batérie*Dostatok času na vypočutie ďalších 300 skladieb
Aj keď sú slúchadlá Redmi Buds 3 malé a ľahké, ponúkajú výkon aj pohodlie. Vychutnajte si až 5 hodín výdrže batérie na jedno nabitie alebo až 20 hodín používania v spojení s nabíjacím puzdrom. Uvoľnite sa a vráťte sa k svojej hudbe. Vychutnajte si až 1,5 hodiny prehrávania z jediného 10-minútového nabíjania.

5 hodín, jedno nabitie
20hours , Celková výdrž batérie s puzdrom

*V spojení s nabíjacím puzdrom majú Redmi Buds 3 výdrž batérie až 20 hodín. Za predpokladu, že prehrávanie skladby trvá v priemere 4 minúty, zariadenie dokáže prehrať celkovo 300 skladieb. Skutočný čas sa môže líšiť v závislosti od podmienok používania.*10-minútové rýchle nabíjanie vyžaduje, aby do nabíjacieho puzdra zostávalo aspoň 20 % výdrže batérie. Po 10-minútovom rýchlom nabíjaní používajte slúchadlá až 90 minút. Testované pomocou pokročilého kódovania zvuku (AAC) pri 50% hlasitosti.
Vyskakovacie okno MIUI pre rýchle párovanieJednoducho otvorte kryt a spárujte ho
Exkluzívne vyskakovacie okno MIUI pre rýchle párovanie vám umožní rýchlo spárovať zariadenia. Jednoducho otvorte nabíjacie puzdro v blízkosti smartfónu a klepnite na obrazovku, keď sa zobrazí vyskakovacie okno. Úroveň nabitia batérie slúchadiel a nabíjacieho puzdra je viditeľná na prvý pohľad.
Dotykové ovládanieJednoduché prepínanie medzi hudbou a hovormi
Klepnutím na zadnú časť slúchadiel môžete prepnúť režimy, pozastaviť a obnoviť prehrávanie hudby a vykonávať ďalšie činnosti.

Dvakrát klepnutie: Ďalšia skladba
Prijatie hovoru Stlačte a podržte slúchadlo: Pozastavenie/prehrávanie
Trikrát klepnutie: Predchádzajúca stopa/Zavesenie hovoru/Odmietnutie hovoru

IP54 odolné voči prachu a vodePokročilé ochranné funkcie, keď ich potrebujete
Slúchadlá do uší Redmi Buds 3 boli odborne navrhnuté tak, aby spĺňali normy IP54* odolné voči prachu a vode (prachotesnosť úrovne 5 a vodotesné úrovne 4), vďaka čomu sú slúchadlá bezpečné pred rozliatím a potom.
*Príslušné obrázky funkcií slúchadiel na tejto stránke slúžia na ilustračné účely. Parametre produktu slúžia len na informačné účely. Niektoré parametre produktu sa môžu líšiť v dôsledku vonkajších faktorov, ako je prostredie a rozdiely v systémoch mobilných telefónov. Podrobnosti nájdete v skutočnom produkte.*Údaje o hmotnosti jedného slúchadla dodaného laboratóriom Xiaomi. Tento údaj sa môže mierne líšiť v závislosti od použitých metód merania.*Podmienky testu životnosti batérie: Úroveň nabitia batérie slúchadiel na 100%, hlasitosť slúchadiel upravená na 50%, režim kódovania Bluetooth® nastavený na AAC. Postup testu: Batérie Redmi Buds 3 boli počas prehrávania zvuku úplne vybité, až kým sa neprestalo prehrávať jedno zo slúchadiel. Skutočné hodiny používania sa môžu líšiť v závislosti od podmienok používania, úrovne nabitia a faktorov prostredia.*Skúška vodotesnosti IPX4. Podľa hodnotenia ochrany krytu GB / T 4208-2017 (kód IP) prešiel testom vykonaným spoločnosťou Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. Protokol o teste č. je SAC2021-06245C. Výsledok testu ukázal, že je v súlade s normou GB / T 4208-2017.*Skúška prachotesnej odolnosti IP5X. Podľa hodnotenia ochrany krytu GB / T 4208-2017 (kód IP) prešiel testom vykonaným spoločnosťou Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. Protokol o teste č. je SAC2021-06112C. Výsledok testu ukázal, že je v súlade so štandardom GB/T 4208-2017.*Ak chcete použiť vyskakovacie okno MIUI pre funkciu rýchleho párovania, budete musieť aktualizovať svoj smartphone na najnovšiu stabilnú verziu MIUI. Túto funkciu podporujú nasledujúce smartfóny: Mi 11 Ultra,Mi 11,Mi 11 Lite 5G,Mi 11 Lite,Mi 10 Lite 5G,Mi 10,Mi 11i,POCO F3,Mi 10T,POCO F2 Pro,Redmi Note 10 5G,Redmi Note 10S,Redmi Note 10 Pro.
Špecifikácie slúchadiel

Rozmery slúchadiel: 40,7 x 16,9 x 18,7 mm
Čistá hmotnosť jedného slúchadla: 4,5 g
Komunikačný dosah: 10m (otvorený priestor bez prekážok)
Kapacita batérie: 35mAh (jedno slúchadlo)
Vstupné parametre: 5V⎓70mA
Typ batérie: Lítium-iónová polymérová batéria
Bezdrôtové pripojenie: Bluetooth® 5.2

Špecifikácie nabíjacieho puzdra

Nabíjacie puzdro dimensio



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.