FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
19 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Redmi Fast Charge Power Bank
Duálne vstupné porty / Duálne výstupné porty / Vysoká kapacita 74 WhTwo-way 18-W rýchleho nabíjania

Vhodné pre leteckú dopravu

Vysoká kapacita 20 000 mAhDostatočná kapacita na úplné nabitie štyroch telefónov a stále zostáva napájanie*
Vysoká kapacita 20 000 mAh; vstavaný inteligentný ovládač nabíjania USB*; Kompatibilný s väčšinou telefónov a digitálnych zariadení; dostatočná kapacita na úplné nabitie štyroch telefónov Mi 9 a stále zostáva napájanie. Pre pokoj v duši, keď ste na cestách.
Obojsmerné 18 W rýchle nabíjanieRýchle nabíjanie a samonabíjanie
20 000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank má dva výstupné porty USB-A, každý s maximálnym výkonom 18 W. Má tiež dva vstupné porty, USB-C a port Micro-USB, každý s maximálnym vstupom 18 W. Inteligentná powerbanka, ktorá ponúka efektívnejšie nabíjanie a vybíjanie a šetrí drahocenný čas.

Nabíjanie pre Redmi Note 7 - 3,5 krát
Nabíjanie pre Redmi K20 - 3,5 krát
Nabíjanie pre Mi 9 - 4,5 krát
Nabíjanie iPhonu XS - 4,7-krát

Duálny USB-A výstupJeden nestačí, dva sú perfektné
20 000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank má dva výstupné porty USB-A, každý s maximálnym výkonom 18 W pri samostatnom použití. Kombinovaný výstup týchto dvoch portov môže dosiahnuť 5,1 V / 3,6 A, takže ho možno použiť na nabíjanie telefónov aj tabletov.
Dva typy vstupných portovJe lepšie mať na výber
20 000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank má dva vstupné porty, USB-C a port Micro-USB, vďaka čomu je plne kompatibilný so štandardnými káblami zariadení s Androidom* a zaisťuje rýchle nabíjanie samotnej powerbanky.
Lítium-iónová polymérová batériaVhodné na nabíjanie rôznych zariadení
Lítium-iónová polymérová batéria s vysokou hustotou poskytuje výdrž a spoľahlivú výdrž batérie pre zariadenia, ako sú telefóny, tablety a digitálne fotoaparáty, takže sa môžete nabíjať, nech ste kdekoľvek - v kancelárii alebo na cestách.
Vysoko kvalitný IC čipPridaná ochrana a zvýšená bezpečnosť
Vysoko presné odporové, indukčné a kapacitné komponenty a pokročilé obvodové čipy ľahko odolávajú prebíjaniu, prebíjaniu, skratom a iným poruchám, čo ponúka spoľahlivú ochranu pre powerbanku aj zariadenia. Viaceré ochranné prvky znamenajú zvýšenú bezpečnosť pri každodennom používaní.

Ochrana pred teplotou
Ochrana proti skratu
Ochrana pred obnovením výrobných nastavení
Vstupná prepäťová ochrana
Ochrana proti spätnému nabíjaniu
Výstupná nadprúdová ochrana
Výstupná prepäťová ochrana
Ochrana proti prebitiu a prebitiu
Ochrana proti prepätiu na úrovni hardvéru

Podporuje nízkoprúdové nabíjanieJednoduché dvojhodinové nabíjanie
Dvojitým klepnutím na tlačidlo "Skontrolovať batériu" prepnete do dvojhodinového režimu nabíjania pri slaboprúde a nabijete náhlavnú súpravu Mi Bluetooth alebo Mi Smart Band*. Vhodné na nabíjanie slaboprúdových zariadení.

Náhlavná súprava Mi Bluetooth
Mi Smart Band

*V súlade s medzinárodnými leteckými normami: jedno prenosné nabíjacie zariadenie s kapacitou menšou ako 100 Wh prešlo testovaním UN38.3. Správa o teste UN38.3 z laboratórií China Electronic Standardization Institute (CESI), správa č.: S19-B0459-3.*Dosť na úplné nabitie štyroch telefónov: Po úplnom nabití štyroch telefónov Mi 9 jeden po druhom, 20 000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank stále zostala kapacita batérie. Údaje z testovania sa môžu líšiť v závislosti od objektívnych zmien prostredia.*Vstavaný inteligentný USB regulátor nabíjania: podporuje väčšinu mechanizmov nabíjania na trhu a zaručuje kompatibilitu s rôznymi prenosnými inteligentnými zariadeniami*Na nabíjanie powerbanky je možné použiť akýkoľvek kábel s portom Micro-USB alebo USB-C. Balenie produktu obsahuje powerbanku Redmi Fast Charge s kapacitou 20 000 mAh, návod na použitie a kábel micro-USB.*20 000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank tiež podporuje nízkoprúdové nabíjanie náhlavných súprav Bluetooth, inteligentných pásiem a ďalších zariadení od iných značiek ako Xiaomi.*Ak nie je uvedené inak, všetky vyššie uvedené testovacie údaje pochádzajú z laboratória Zimi. Skutočný výkon sa môže líšiť v závislosti od objektívnych environmentálnych zmien.
Špecifikácie:

Číslo modelu výrobku: PB200LZM
Typ batérie: Lítium-iónová polymérová batéria
Napájanie z batérie: 74 Wh/3,7 V/20 000 mAh
Menovitá kapacita: 12 000 mAh (5,1 V / 3,6 A)
Vstupné porty: Micro-USB/USB-C
Výstupné porty: 2 × USB-A
Výstupné parametre: 5 V=2,1 A/9 V=2,1 A/12 V=1,5 A
Výstupné parametre (výstup s jedným portom): 5,1V=2,4A / 9V=Max. 2A / 12V=Max. 1,5A
Výstup s dvoma portami: 5,1V=3,6A
Rozmery výrobku: 154 × 73,6 × 27,3 mm



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.