FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
23 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Buďte múdri, buďte fit

Vstavaný - GPS/GLONASS
Štýlový 1,4'' - farebný displej
5 ATM - vodeodolnosť
Podpora 120+ ciferníkov/emoji
Monitorovanie srdcovej frekvencie/spánku
Výdrž batérie až 9 dní

1000+ prispôsobených kombináciíNový vzhľad, kedykoľvek budete chcieť
Mi Watch Lite nie sú len inteligentné hodinky, majú svoju jedinečnú osobnosť. K dispozícii sú tri farebné možnosti puzdra hodiniek, päť farebných možností remienka, viac ako 120 tematických ciferníkov a prispôsobenie funkcií ciferníka*, aby uspokojili váš neustále sa meniaci štýl.
1,4" TFT farebný dotykový displej
Podporuje automatické nastavenie jasu. Všetko, čo potrebujete vedieť, na jednej obrazovke.
Zvládne vnútorné aj vonkajšie cvičenie. Váš osobný tréner
11 tréningových režimov 5 ATM vodeodolnosť do 50m
Či už ste doma alebo vonku, Mi Watch Lite sledujú váš pohyb v reálnom čase a podporujú nastavenie konkrétnych cieľov cvičenia, ktoré vám pomôžu zlepšiť výsledky vášho cvičenia.

Vonkajší beh
Bežecký pás
Vonkajšia cyklistika
Otvorená voda
plávanie
Voľný štýl
Plávanie v bazéne
kriket*
Treking
Trailový beh
Chôdza
Vnútorná cyklistika

Presný duálny satelitný systém určovania polohy Preskúmajte donekonečna
Vďaka určovaniu polohy GPS+GLONASS a viacerým inteligentným senzorom dokážu hodinky presne sledovať vašu trajektóriu, rýchlosť, vzdialenosť a spálené kalórie. Dokáže tiež merať akékoľvek zmeny srdcovej frekvencie, čím poskytuje jasný obraz o stave vášho tréningu.

GPS + GLONASS satelitné určovanie polohy
Barometer (výškomer)
3-osový akcelerometer/3-osový gyroskop
Kompas
snímač PPG

Profesionálne sledovanie zdravotného stavu Sledujte svoju fyzickú kondíciu
Monitorovanie srdcovej frekvencie
Hodinky vybavené PPG senzorom dokážu presne zistiť vašu srdcovú frekvenciu 24 hodín denne a upozornia vás, keď vaša srdcová frekvencia prekročí normálnu úroveň. Môže tiež uložiť údaje o pokojovom tepe na 30 dní, aby pomohol monitorovať dlhodobé zmeny srdcového tepu.
Monitorovanie spánku
Analyzujte kvalitu svojho spánku zaznamenávaním úplných údajov o spánku, ako je hlboký spánok, ľahký spánok a trvanie spánku, aby ste si udržali dobré spánkové návyky.
Dýchanie
Vykonávajte riadené dychové cvičenia po dobu 1 až 5 minút v nastavenom rytme na zmiernenie stresu kedykoľvek a kdekoľvek.
Denné zdravotné údaje na prvý pohľad
Hodinky zaznamenávajú vašu dennú srdcovú frekvenciu, cvičenie a údaje o spánku, čím zaisťujú, že ste dobre informovaní o svojom zdravotnom stave.
Výdrž batérie až 9 dní Ušetríte si starosti s každodenným nabíjaním
100% nabitie za 2 hodiny

9 dní – Typické použitie*
10 hodín – Nepretržitý športový režim GPS

Viac praktických funkcií na zápästí

Denné záznamy o spálených kalóriách, počte krokov a časoch, keď ste vstali.
Okamžite si prezerajte hovory, textové správy a upozornenia aplikácií
Ovládajte hudbu a majte telefón vo vrecku
Upozornenia na nečinnosť, ktoré vám pripomenú, aby ste zostali aktívni


Nájsť telefón
Predpoveď počasia
Alarm
Stopky
Baterka
Časovač

Tri puzdrá na hodinky a päť remienkov v módnych farbách Morandi, kombinujte, ako chcete

Ružová
Slonovina
čierna
námornícka modrá
Olivový

* Vodotesnosť 50 m je založená na štandarde GB/T 30106-2013 a bola testovaná Čínskym národným centrom pre dohľad a testovanie horologickej kvality. Čísla správy o vodeodolnosti: Mi Watch Lite: QT2009041. Hodnotenie odolnosti voči vode je 5 ATM (ekvivalent hĺbky 50 m pod vodou), čo umožňuje nosenie zariadenia pri sprchovaní a plávaní, ale nie v saune alebo pri potápaní.*Používateľské rozhranie aplikácie sa môže zmeniť. Presnú reprezentáciu nájdete v aktuálnej stiahnutej verzii Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite.*Zariadenie v súčasnosti podporuje iba monitorovanie dlhého nočného spánku a nepodporuje monitorovanie krátkych zdriemnutí počas dňa. Dlhý nočný spánok sa vzťahuje na spánok, ktorý trvá viac ako dve hodiny po zaspaní počas nočného obdobia. Štandardná nočná doba trvá od 21:00 do 9:00 nasledujúceho dňa. Je možné monitorovať dlhý nočný spánok, ktorý spĺňa jednu z nasledujúcich podmienok: 1) Trvanie spánku je úplne v rámci nočného obdobia; 2) Spánok začína skôr ako o 21:00 alebo končí neskôr ako o 9:00, ale viac ako 50 % trvania spánku sa uskutočnilo počas nočného obdobia.*Kriketový režim možno upgradovať prostredníctvom aktualizácií OTA.*Prispôsobené funkcie ciferníka: Niektoré ciferníky podporujú prispôsobený obsah displeja, takže si môžete vybrať zobrazenie svojich obľúbených alebo najčastejšie používaných funkcií na hodinkách podľa svojich potrieb.*Púzdra hodiniek Black, Ivory a Navy blue sa dodávajú s remienkom zodpovedajúcej farby. Olivový a ružový remienok je potrebné zakúpiť samostatne.*Všetky údaje na tejto stránke týkajúce sa nabíjania a životnosti batérie pochádzajú z laboratórií Zhou Hai. Skutočné výsledky sa môžu líšiť v závislosti od rozdielov vo verzii softvéru, prostredí a vydaní hodiniek a nemusia zodpovedať skutočnému produktu.*Typické využitie batérie bolo merané nasledovne: Hodinky boli nastavené na predvolené výrobné nastavenia. Bolo povolené monitorovanie spánku, 30-minútové intervalové monitorovanie srdcového tepu a nepretržité počítanie krokov. Bluetooth prijímalo a zobrazovalo 100 upozornení každý deň, boli nastavené dva budíky za deň, zamknutý displej sa zapol 50-krát



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.