FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Streamujte v rozlíšení 4K, kdekoľvek

Prenosné 4K streamovacie médiá
Podpora Dolby Atmos™ a Dolby Vision®
Používa systém Android TV™ 11
Vstavaný Google Assistant*

Nová éra inteligentného pripojenia
Vďaka inteligentnému systému Android TV™ vám Xiaomi TV Stick 4K ponúka nový multimediálny zážitok kedykoľvek a kdekoľvek. Kompaktný a prenosný prináša inteligentnejší život vašim displejom*.
Zažite zázrak Android TV™ 11*
Xiaomi TV Stick 4K je vybavený systémom Android TV™ 11, ktorý poskytuje jednoduchý, no pohlcujúci zážitok. Objavte viac ako 400 000 filmov a relácií z vašich obľúbených aplikácií. Získajte viac ako 7 000 aplikácií zo služby Google Play*. Prehrávajte hudbu a hry, prenášajte obsah z akéhokoľvek zariadenia a ešte viac*.
Dokonalý zážitok zo sledovania
4K * výstup s ultra vysokým rozlíšením v kombinácii s technológiou Dolby Vision® posúva kvalitu videa na inú úroveň. Zažite živý a pohlcujúci vizuálny zážitok.
Priestorový zvuk* pre vynikajúci zvukový zážitok
Či už máte radi hudbu, hry, filmy alebo televízne drámy, pridanie technológie Dolby Atmos® a DTS HD dodáva zvukom bohatšie a realistickejšie zvuky ako kedykoľvek predtým.
Urobte svoj televízor inteligentnejším pomocou Asistenta Google*
S Google Assistant* si môžete vychutnať rýchly prístup k množstvu zábavy, vyhľadávať informácie a ovládať svoje inteligentné domáce zariadenia. Prináša tiež pohodlie rozpoznávania reči do iných než inteligentných televízorov.
Malý a predsa výkonný
Kompaktné prevedenie Xiaomi TV Stick 4K je vybavené štvorjadrovým procesorom, ktorý poskytuje vysoký výkon. Či už sledujete film vo vysokom rozlíšení, počúvate kvalitnú hudbu alebo hráte hry, rýchlosť a stabilita je to, čo môžete očakávať.

Štvorjadrový procesor
Vysoko výkonný GPU
2 GB RAM*
8 GB ROM*

Umiestnite svoju malú obrazovku na veľkú obrazovku
Streamujte svoju obľúbenú zábavu z telefónu, tabletu alebo notebooku do televízora pomocou vstavaného Chromecastu*.
Jednoduchšie spôsoby pripojenia

HDMI
Wi-Fi 2,4 GHz/5 GHz
Bluetooth®

360° bluetooth diaľkové ovládanie
Ľahko použiteľné rozloženie tlačidiel v kombinácii s podporou Bluetooth a hlasového ovládania znamená, že si môžete vychutnať 360° ovládanie z akéhokoľvek uhla. Je to všetko o pohodlí, pohodlí a ovládaní vecí po svojom.
Ľahký a prenosný dizajn
Používajte ho tam, kde ho potrebujete: ľahký a kompaktný tvar Xiaomi TV Stick 4K uľahčuje používanie a prenášanie. Sledujte svoj obľúbený video obsah kedykoľvek a kdekoľvek, či už ste doma alebo preč.
Pripravené na použitie len v 3 krokoch

Pripojte Xiaomi TV Stick 4K k televízoru
Pripojte sa k sieti Wi-Fi
Začnite sledovať

Technické údaje:

Rozmery

Dĺžka - 106,8 mm
Šírka - 29,4 mm
Hrúbka - 15,4 mm
Hmotnosť - 42,8 g
Farba – čierna


technické údaje

Výstupné rozlíšenie – 4k
CPU – Štvorjadrový Cortex-A35
GPU – Mali-G31 MP2
RAM - 2 GB
Úložisko – 8 GB
Operačný systém – Android TV™ 11
Obsah – predinštalované Netflix, Amazon Prime Video a Youtube


Bezdrôtová konektivita

Wi-Fi 2,4 GHz/5 GHz
Bluetooth 5.0


Dekodér

Video dekodér – AV1, VP9, H.265, H.264, MPEG-2, MPEG-1
Formát videa – MKV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM
Zvukový dekodér – DTS HD, Dolby Atmos
Formát zvuku – MP3, AAC, RM, FLAC
Dekodér obrázkov – JPG, BMP, GIF, PNG


Porty

HDMI x 1
Micro USB x 1



Poznámky
*Dostupnosť Asistenta Google sa líši podľa trhov. Ďalšie informácie nájdete na oficiálnej webovej stránke Google Assistant.*Zobrazovacie zariadenie musí podporovať vstup cez port HDMI.*Google, Google Play, Android TV, Chromecast vstavané a ďalšie značky sú ochranné známky spoločnosti Google LLC.*Platformy a obsah sa môžu líšiť v závislosti od vašej krajiny alebo regiónu. Ďalšie podrobnosti nájdete v službách dostupných vo vašej oblasti.*Vyžaduje sa obsah z TV a videa, ktorý podporuje rozlíšenie 4K alebo Dolby Vision®.*Vyžaduje sa obsah z TV a videa, ktorý podporuje dekódovanie Dolby Atmos™ alebo DTS.*2 GB + 8 GB úložného priestoru : Skutočná dostupná kapacita sa môže líšiť alebo môže byť znížená v dôsledku mnohých faktorov. Keďže operačný systém zaberá časť pamäte (RAM), skutočný dostupný priestor je menší ako vyznačená kapacita pamäte. V dôsledku inštalácie operačného systému a predinštalovaných programov, ktoré zaberajú časť pamäte flash (ROM), je skutočný dostupný úložný priestor menší ako vyznačená kapacita pre úložisko typu flash.*Vyžaduje aplikácie so vstavaným zariadením Chromecast™.*Použite Bluetooth 5.0 vyžaduje koncové zariadenia, ktoré tiež podporujú zodpovedajúce funkcie.*Obrázky produktu a obsah na stránke produktu slúžia len na ilustračné účely. Skutočné efekty (vrátane, ale nie výlučne, vzhľadu, farby, rozmerov) a obsahu na displeji (vrátane, ale nie výlučne, tapiet, pozadia, obrázkov, dizajnu používateľského rozhrania) sa môžu líšiť. Pozrite si skutočný produkt.*Na stránke produktu sú uvedené typické údaje o hodnote. Všetky údaje pochádzajú z laboratórií Xiaomi, dizajnové a technologické parametre a údaje poskytli predajcovia. Testovacie údaje sa môžu medzi rôznymi testovacími verziami a testovacími prostrediami mierne líšiť a nemusia odrážať skutočný produkt.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.