FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
23 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Mi Motion-Activated Night Light 2 – Bluetooth
Inteligentné svetlo 3 v 1 pre osvetlenie, detekciu pohybu a detekciu svetla

Aktivované pohybom: Aktivácia pohybom vo veľkom rozsahu, svetlo sa rozsvieti hneď, ako vstúpite do zatemneného priestoru
Otáčanie o 360°: Magnetický dizajn pre flexibilné nastavenie uhla
Nízka spotreba energie: 17-mesačná výdrž batérie pri použití čisto ako senzor
Detekcia pohybu: Detekcia pohybu ľudí/zvierat
Detekcia svetla: Detekcia okolitých svetelných podmienok
Smart link: Pripojte sa k celému radu inteligentných zariadení cez Bluetooth bránu

Inteligentné nastavenie osvetlenia prostredníctvom aplikácie Prispôsobte si ideálne nočné osvetlenie
Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) dokáže rozpoznať ľudský pohyb v tme. Po zistení sa svetlo rozsvieti. Inovácie zariadenia boli vykonané s ohľadom na vás. Nájdite dokonalé osvetlenie pre svoje prostredie, jas a čas rozsvietenia je možné upraviť v aplikácii Mi Home/Xiaomi Home.
*Ak chcete vykonať nastavenia alebo aktualizovať firmvér v aplikácii, najskôr povoľte funkciu Bluetooth v telefóne a potom pohybujte telom v rámci indukčného rozsahu nočného svetla alebo stlačte prepínač Bluetooth na ktorúkoľvek stranu.*Správa o teste jasu nočného svetla č.: WTF20F02004812N.
Funkcie nezávislých senzorov* Využite čo najlepšie pripojenia smart link
Pohodlné a zábavné nočné svetlo Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) možno použiť ako snímač pohybu* a svetelný senzor*. Pomocou brány Bluetooth je možné zariadenie nastaviť na pripojenie k rôznym zariadeniam v rôznom čase.
*Funkcie senzora môžu byť povolené iba pri pripojení cez bránu Bluetooth. Uistite sa, že váš účet obsahuje zariadenia s podporou brány Bluetooth.*Snímač svetla možno použiť na detekciu dvoch foriem okolitého osvetlenia: jasného alebo tmavého. Špecifické údaje sa nezobrazujú.*Aplikácia Mi Home/Xiaomi Home obsahuje desať rôznych podmienok hlásenia, keď sa zariadenie používa ako snímač pohybu a svetla. Vrátane: pohybu ľudského tela, stavu okolitého svetla jasné/tmavé, stavu okolitého svetla jasného /tma a ľudský pohyb, bez pohybu ľudského tela X minút.
Keď prídete domov z práce o 19:00, nočné svetlo na verande rozpozná tmavé okolité osvetlenie a pohyb a automaticky zapne stropné svietidlo Mi Smart LED a čističku vzduchu Mi.
Keď vstanete medzi polnocou a 7:00, nočné svetlo vo vašej spálni zaznamená pohyb a automaticky zapne stropné svietidlo Mi Smart LED pri nízkom jase.
Dizajn magnetického držiaka 360° rotácia pre ešte dostupnejšie svetelné scenáre
Nočné svetlo môže voľne stáť na rovných plochách, ako sú nočné stolíky. Na pripevnenie je možné použiť lepiacu nálepku* na základni. Zvýšte jas v šatníkoch a verandách pre jasné osvetlenie bez toho, aby ste museli zapínať hlavné svetlo. Znížte jas na schodiskách a v spálňach pre mäkké, nerušivé osvetlenie. Odstráňte nočné svetlo zo základne, aby ste ho mohli používať samostatne.
* Lepiacu nálepku z tohto produktu nepoužívajte opakovane, pretože môže spôsobiť poškodenie povrchov. Pred pripevnením sa uistite, že je produkt správne umiestnený.
Len tri batérie AA Výdrž batérie 365 dní pri najnižšom nastavení jasu*
180 dní výdrže batérie pri najvyššom nastavení jasu*. Funkciu nočného svetla môžete vypnúť aj cez aplikáciu Mi Home/Xiaomi Home. Dlhodobé bezproblémové používanie so 17-mesačnou výdržou batérie pri čistom použití ako senzor.*
*Výdrž batérie, keď sa používa funkcia osvetlenia, sa vypočítava na základe svetla zapnutého 15-krát za deň, každé na 15 sekúnd. * AA batérie nie sú súčasťou balenia produktu. *Výdrž batérie, keď sa zariadenie používa čisto ako senzor a funkcia osvetlenia sa nepoužíva, sa vypočítava na základe 80 detekcií pohybu a 20 detekcií svetla za deň, ako aj 24 x 6 = 144 pravidelných hlásení za deň.* údaje uvedené vyššie sú vypočítané na základe AA batérie s menovitou kapacitou 1500 mAh.
Široká detekčná oblasť 120°Do vzdialenosti senzora až 6m
Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) je vybavený prispôsobenou Fresnelovou šošovkou, ktorá dokáže rozpoznať najcitlivejšie ľudské pohyby. Zariadenie je vybavené extra širokým horizontálnym rozsahom snímača 120°, ktorý dokáže rozpoznať pohyb vo vzdialenosti 6 m* pred svetlom a vo vzdialenosti 2,5 m* po stranách.
*Číslo správy o teste dosahu snímača nočného svetla: WTF20F02004812N.
Žiadne viditeľné blikanie*, žiadne škodlivé modré svetlo*Zdroj svetla je vedecky nakonfigurovaný pre lepšiu ochranu očí
Obsahuje 2800 K teplé, jemné žlté svetlo* bez viditeľného blikania alebo škodlivého modrého svetla, takže môžete v noci vstať bez toho, aby ste niekoho rušili.
*Žiadne viditeľné blikanie, žiadne škodlivé modré svetlo, testovacia správa 2800K č.: WTF20F02004812N.
Inštalácia
Pre presnú detekciu sa odporúča nasmerovať svetlo nadol, keď je základňa namontovaná viac ako 1,9 m nad podlahou. Z rovnakého dôvodu sa odporúča nasmerovať svetlo nahor, keď je základňa namontovaná pod 0,5 m nad podlahou. Pre rôzne výšky montáže je potrebné upraviť uhol



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.