Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky


Senzor v tvare G: Schopný snímať zmeny hmotnosti už od 50 g
Vysoko presný BIA čip: Ľahko meria percento telesného tuku
13 metrík zloženia tela: Pochopte svoju fyzickú kondíciu
Test rovnováhy: Postavte sa na jednu nohu so zatvorenými očami

Máte zdravú váhu? Nezáleží len na vašej telesnej hmotnosti
Bežne používame telesnú hmotnosť ako jediné meradlo na určenie, či má niekto nadváhu alebo podváhu, ale to nie je presné. Pretože tuk zaberá trikrát viac miesta ako svaly, ľudia s príliš veľkým množstvom tuku budú vyzerať zrejmejšie s nadváhou.
Preto je percento telesného tuku meradlom na určenie toho, či má niekto nadváhu alebo podváhu. Presná a komplexná stupnica telesného tuku vám tiež môže pomôcť lepšie porozumieť svojmu telu.
Najvyššou prioritou váhy je presnejšie meranie
Senzor z mangánovej ocele v tvare G je schopný zachytiť zmeny hmotnosti už od 50 g, vďaka čomu sú merania Mi Body Composition Scale 2 presnejšie. Váženie tiež podporuje prepínanie medzi jin, kilogramami a librami pre ľahké čítanie.
Komplexnejšie údaje Mali by ste lepšie porozumieť svojmu telu
Vysoko presný čip na meranie tuku BIA dokáže merať 13 metrík zloženia tela, vrátane telesnej hmotnosti, BMI, percenta telesného tuku, svalovej hmoty, miery vlhkosti, miery bielkovín, hodnotenia viscerálneho tuku a bazálneho metabolizmu, aby ste plne pochopili vašu fyzickú kondíciu. .

Hmotnosť
BMI
Percento telesného tuku
Svalová hmota
Miera vlhkosti
Rýchlosť bielkovín
Hodnotenie viscerálneho tuku
Bazálny metabolizmus
Kostná hmota
Fyzický vek
Ideálna hmotnosť
Typ tela
Zdravotné skóre

Dynamické váženie, statické meranie Jedna váha na dvojaké použitie je efektívnejšia
Mi Body Composition Scale 2 dokáže inteligentne prepínať medzi dynamickým a statickým režimom váženia. Minimálna hmotnosť váhy je 100 g. Okrem váženia v dynamickom režime môžete v statickom režime merať aj hmotnosť položiek, ako je ovocie, zelenina a balíky.
Test rovnováhy Postavte sa na jednu nohu so zatvorenými očami
Rovnováha je základná fyzická schopnosť. Zlepšenie rovnováhy môže znížiť riziko pádov a poranení kĺbov. Teraz stačí stáť na Mi Body Composition Scale 2 na jednej nohe so zavretými očami, aby ste sa dozvedeli o svojej sile alebo slabosti v tejto schopnosti.
Bluetooth Low Energy 5.0 Používa 4 batérie, ktoré vydržia až 12 mesiacov
Mi Body Composition Scale 2 je vybavená Bluetooth Low Energy 5.0. Pri použití s aplikáciou Mi Fit dokáže rýchlo prenášať údaje o tele, ako je hmotnosť a percento telesného tuku. Dokáže tiež inteligentne identifikovať, kedy sa rôzni ľudia merajú.

Podporuje dátové záznamy pre 16 osôb
Použite režim návštevníka, aby ste sa vyhli zanechaniu stôp

Jednoduchý vonkajší dizajn
Mi Body Composition Scale 2 má jednoduchý, elegantný, no umelecký vzhľad. Estetika dizajnu je v detailoch.

Hladké, zaoblené krivky s rafinovaným povrchom
Teplé biele vystužené sklo s nefritovým vzhľadom
Skrytý integrovaný LED displej

Poznámka:[1] Tento produkt sa neodporúča pre ľudí s kardiostimulátorom alebo inými lekárskymi implantátmi. Údaje z testov zloženia tela sa môžu líšiť v prípade profesionálnych športovcov, tehotných žien a malého počtu iných špeciálnych prípadov. [2] Mi Body Composition Scale 2 potrebuje na zapnutie váhu 5 kg. Režim váhy je možné použiť po zapnutí stroja. [3] Ak máte pocit, že strácate rovnováhu, určite otvorte oči a postavte sa na obe nohy. Táto funkcia nie je vhodná pre ľudí so zlou rovnováhou, vrátane tehotných žien, starších ľudí alebo ľudí trpiacich vestibulárnou dysfunkciou. [4] Údaje o výdrži batérie meralo laboratórium Huami Technology Laboratory. Meranie tuku sa uskutočňovalo trikrát denne, drobné predmety sa vážili dvakrát denne a testy rovnováhy (v stoji na jednej nohe so zavretými očami) sa vykonávali raz za sedem dní s použitím predvolených výrobných nastavení pri izbovej teplote 22 °C. Počas skutočného používania závisí výdrž batérie od rôznych faktorov, ako je nastavenie, prevádzka a prostredie používania, a môže sa líšiť od laboratórnych testov.
Technické údaje:

Rozmery: 300 x 300 x 25 mm
Názov produktu: Mi Body Composition Scale 2
Jednotky hmotnosti: Jin / kg / lb.
Vonkajší materiál: Vystužené sklo + technický plast ABS
Pracovná teplota: 0°C až 40°C
Hmotnosť: 1,7 kg
Rozsah merania: 100 g až 150 kg
Minimálny dielik stupnice: 50 g
Bezdrôtové pripojenie: Bluetooth 5.0
Napájanie: štyri 1,5 V AAA batérie
Požiadavky na zariadenie: Beží na zariadeniach, ktoré používajú Android 4.4 / iOS 9.0 alebo vyšší (iPhone 5s alebo vyšší) a podporujú Bluetooth 4.0 alebo vyšší



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.