FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
5 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Účinné antibakteriálne mydlo sa dávkuje po natiahnutí ruky
Bezdotykový dizajn je hygienickejší / účinný pri ničení 99,9 % všetkých baktérií / hydratačné a pohodlné rastlinné výťažky
* Obsahuje dávkovač mydla × 1
Súprava automatického dávkovača mydla Mi, víťaz ocenenia Good Design Award 2018
Ako bezdotykový automatický dávkovač mydla poskytuje konzistentné a efektívne čistenie a zároveň šetrí čas a vodu. Kompaktný, minimalistický a nenápadný dizajn je ideálny pre každú kúpeľňu alebo kuchyňu a ponúka vysokokvalitné a elegantné umývanie rúk.
—— Výbor pre cenu za dobrý dizajn
Automatické bezdotykové dávkovanie mydlaPostará sa o celú rodinu
Ak chcete chrániť zdravie svojej rodiny, začnite s týmto novým zážitkom z umývania rúk. Teraz už len natiahnite ruky, aby ste získali dostatok hustého mydla, ktoré poskytuje účinné čistenie rúk a jemnú ochranu. S bublinkami s vysokou afinitou si ručné umývanie zamilujú aj vaše deti.

Infračervená blízkosť indukcie
Rýchle dávkovanie mydla za 0,25 sekundy

Množstvo mikrobublín na hĺbkové čistenie pleti, ktoré prenikne do vašich pórov.
Nastavte pomer peny plyn-kvapalina medzi 12:1[2]. Pena je hustá, so silnou priľnavosťou po prechode cez mikrometrový otvor s dvojstupňovým separačným filtrom. Jemná, hustá pena poskytuje dostatočné pokrytie epidermis pokožky a zasahuje do jemných pórov na hĺbkové čistenie.
Účinne inhibuje každodenné baktérie s antibakteriálnou mierou až 99,9 %[3]
Testy autoritatívneho laboratória preukázali, že dokáže účinne inhibovať E. coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans a ďalšie bežné každodenné baktérie s mierou inhibície až 99,9%, pre účinnú ochranu pre celú rodinu.
Mierne kyslé zloženie má hodnotu pH blízku hodnote pH pokožky[ 4 ]Jemná, citlivá starostlivosť o pleť bez napínania
Zloženie s nízkou kyslosťou má rovnakú hodnotu pH ako ľudská pokožka, takže dlhodobé používanie nepoškodí rovnováhu pH pokožky a zanechá ruky jemné a hladké. Pridaný glycerín má jemnú textúru, je vyrobený z prírodných olejov a hydratuje vaše ruky.
Prírodný rastlinný extrakt je osviežujúci a príjemný
Voňavé prírodným rastlinným extraktom LMR z Francúzska.
Aminokyselinový dezinfekčný prostriedok na ruky
Suroviny vrátane prírodného kokosového oleja s jemnou textúrou a aminokyseliny pre dlhodobú vlhkosť bez nepriepustnosti. Vôňa je zložená z konvalinky so sladkými tónmi pomarančového kvetu. Textúra je jemná. Hydratačná, svieža ovocná vôňa je ako kvety vo vode, ktoré sa spájajú do jednej lákavej, príjemnej arómy.

Vrchné tóny: konvalinka, pomarančový kvet, mandarínka
Telo: Hruška, jablko, uhorka
Základné tóny: peruánsky balzam

Presné dávkovanie, takže jedna fľaša vydrží dlho
Dávkuje sa kontrolované množstvo mydla. Bohatá pena zanecháva ruky čisté a ľahko sa umýva a nezanecháva žiadne zvyšky. 320 ml veľká kapacita Poskytuje celej rodine až 50 dní používania a až 400 cyklov dávkovania mydla. [5]
Vysokoúčinný mikromotor Tichší s nízkou spotrebou energie
Vysokoúčinný mikromotor s gumovou tlmiacou štruktúrou poskytuje vysokoúčinné dávkovanie mydla a je tichý, bez rušenia hlukom. Inteligentný dizajn svetelnej indukcie znižuje spotrebu energie. Štyri AA batérie dokážu poskytnúť celej rodine až 9 mesiacov používania. [6]
Klasický, minimalistický dizajn Kompaktný dizajn je ideálny pre každé prostredie
Klasický minimalistický dizajn, ideálny do kúpeľní a kuchýň. Telo dávkovača má vysoko kvalitný matný povrch, priehľadný pre jednoduché sledovanie hladiny mydla.

Kompaktné telo, voľne stojace
Odolné voči striekajúcej vode[7]
Ekologické materiály[8]

Dodržiavajte odporúčania Svetovej zdravotníckej organizácie Dodržiavajte hygienu pri umývaní rúk

Indukčný dávkovač mydla
Pretrite si dlane o seba
Dlaňami si pošúchajte chrbát rúk
Spojte si prsty
Otočte palce
Pošúchajte si končekmi prstov
Opláchnite čistou vodou

Upozornenie: u malého počtu používateľov sa môže vyskytnúť alergická reakcia na tento produkt, v takom prípade vyhľadajte okamžitú lekársku pomoc.
[1]Testovacie údaje z laboratória Xiaowei, po testoch je najdlhší čas potrebný na spustenie dávkovania mydla 0,25 sekundy.[2]Testovacie údaje z laboratória Xiaowei, výsledky testov ukázali 12:1 pri izbovej teplote (25℃).[ 3]Antibakteriálna miera do 99,9 % sa vzťahuje na antibakteriálnu mieru do 99,9 % pre E. coli, Staphylococcus aureus a Candida albicans za testovacích podmienok. Výsledky sú len orientačné. Správa o teste antibakteriálnej rýchlosti vydaná spoločnosťou Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., číslo správy: JKW180227-04.[4]test hodnoty pH pre antibakteriálny dezinfekčný prostriedok na ruky, ktorý vykonala spoločnosť Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., správa č. .: JKW180227-04. Test hodnoty pH pre dezinfekčný prostriedok na báze aminokyselín, ktorý vykonala spoločnosť Shanghai DongPu (SDP) Analytical Technology & Services Inc., číslo správy: SDP-R-20180903-9.[5]Testovacie údaje z Xiaowei Biological Laboratory, vypočítané na základe predpokladu o



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.