FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Preskúmajte svoj inštinkt
Tvrdosť na vojenskej úrovni / 10 ATM Vodeodolnosť Meranie nasýtenia krvi a kyslíka
DIZAJN PRIPRAVENÝ NA DOBRODRUŽSTVO
Odolnosť prispôsobiť sa sebe
Tvar Amazfit T-Rex Pro je pevný a pevný s výraznými uhlami. Po absolvovaní 15 vojenských testov1 môžu hodinky s vami bojovať cez horúce púšte, vlhké dažďové pralesy a polárne ľadovce. Svedčte o vytrvalosti, ktorá s ľahkosťou vzdoruje živlom.
* Príslušné údaje k tejto téme pochádzajú z nasledujúcej správy: H202005252293-01SK-G2. Dlhodobá expozícia sa neodporúča, pretože môže poškodiť hodinky a ich súčasti.
Húževnatosť zvnútra von
Amazfit T-Rex Pro je titánskou kombináciou praktickosti, sily a pohodlia.
Vonkajšia luneta prechádza procesom striekania kovu, ktorý zvýrazňuje bohaté textúry ľahkého 60g tela hodiniek.
Jasnosť 1,3-palcovej farebnej HD AMOLED obrazovky s neustále zapnutým displejom zaisťuje, že nemusíte prerušovať svoju aktivitu, aby ste si skontrolovali dôležité informácie.
Amazfit T-Rex Pro je doplnený silikónovým remienkom šetrným k pokožke s dizajnom odvádzajúcim pot, ktorý zaisťuje, že zostane suchý a pohodlný.
VÁŠ PARTNER V PRIESKUMU
Vydajte sa na cestu a postavte sa čomukoľvek, čo príde
Amazfit T-Rex Pro je partner na vysokej úrovni prieskumu, ktorý podporuje štyri globálne navigačné satelitné systémy, vodeodolnosť 10 ATM2, systém merania nasýtenia krvi kyslíkom3, sledovanie počasia4, monitor východu a západu slnka4, zobrazenie aktuálnej fázy mesiaca5, kompas a barometrický výškomer, mimoriadne dlhá 18-dňová výdrž batérie6 pri bežnom používaní a viac ako 100 rôznych športových režimov7.
Preskúmajte neznáme
Štyri podporované globálne navigačné satelitné systémy ponúkajú rýchle určovanie polohy s vysokým stupňom presnosti. Bez ohľadu na to, kam idete, vždy budete vedieť, kde ste8.
Ride the Tide and Make Splash
Vďaka hodnote 10 ATM je Amazfit T-Rex Pro vodeodolný do hĺbky až 100 metrov2, takže môžete surfovať, plávať alebo skúmať tajomný podmorský svet spoločne.
Vzostup bezpečne s meraním nasýtenia krvi kyslíkom3
Vo vysokých nadmorských výškach každý meter, ktorý prejdete nahor, prináša väčšie výzvy. Amazfit T-Rex Pro vás preto upozorní vždy, keď zaznamená veľké zmeny nadmorskej výšky9, a vyzve vás na vykonanie testu saturácie krvi a kyslíka. Tento test je možné vykonať aj vtedy, keď sa budete cítiť nepríjemne, aby ste lepšie ochránili svoje telo.
Cvičte naplno a sledujte každý svoj pohyb
Amazfit T-Rex Pro obsahuje viac ako 100 športových režimov7 a možno ho použiť na sledovanie kritických údajov, ako je srdcový tep, prejdená vzdialenosť, rýchlosť pohybu a spálené kalórie v reálnom čase pre väčšinu športových režimov, čo vám pomôže sledovať a zlepšovať športový výkon.
Algoritmus FirstBeat™ vyhodnocuje špecializované údaje, ako je vaša maximálna spotreba kyslíka10, plná doba zotavenia a tréningová záťaž, aby sa kvantifikovali vaše úspechy po každej výzve.
Náš najnovší, samostatne vyvinutý algoritmus na rozpoznávanie tréningu ExerSense™ automaticky rozpozná osem športových režimov a zaznamená zodpovedajúce údaje o tréningu11.
CHRÁŇTE SI ZDRAVIE A UDRŽUJTE SA V FONDE
Udržujte svoj pokrok v tempe pomocou monitorovania srdcovej frekvencie12
Amazfit T-Rex Pro ponúka 24-hodinové monitorovanie srdcovej frekvencie a je schopný poskytnúť okamžité upozornenia na vysokú srdcovú frekvenciu. Zdravie srdca je najvyššou prioritou, a preto ho váš Amazfit T-Rex Pro neustále sleduje a môže tiež zaznamenávať variabilitu vášho srdcového tepu (HRV) počas dňa, aby ste mohli sledovať úroveň stresu. Naučiť sa relaxovať je prvým krokom k ochrane vášho zdravia.
Získajte prispôsobené hodnotenia s PAI13
PAI je systém hodnotenia zdravotného stavu, ktorý využíva algoritmus na transformáciu komplexných informácií, ako je srdcová frekvencia, trvanie aktivity a ďalšie zdravotné údaje, do jedinej číselnej hodnoty, ktorá je jedinečná pre každého používateľa. Systém hodnotenia zdravotného stavu PAI podporuje väčšinu tréningových režimov bez ohľadu na čas alebo miesto a okrem toho tiež vytvára prispôsobené hodnotenie zdravotného stavu pre každého používateľa, aby ponúkol prispôsobenú používateľskú skúsenosť.
Pochopte svoj odpočinok pomocou monitorovania kvality spánku14
Kvalita spánku je pre zdravie nevyhnutná, a preto Amazfit T-Rex Pro slúži ako váš osobný asistent spánku. Hodinky dokážu rozpoznať rôzne stavy spánku – ako je ľahký, hlboký a REM spánok, ako aj denné zdriemnutie a monitorujú všetky potenciálne problémy s dýchaním počas spánku15.
Váš dokonalý osobný asistent
Amazfit T-Rex Pro vás upozorní na všetky prichádzajúce textové správy alebo hovory, plánované alarmy a udalosti, aby vám neušli žiadne dôležité informácie. Dokáže tiež jednoducho ovládať prehrávanie hudby na vašom mobilnom telefóne cez Bluetooth, takže si svoje obľúbené zoznamy skladieb môžete užívať aj na cestách.
Technické údaje:

Rozmery: 47,7 X 47,7 X 13,5 mm
Hmotnosť: 59,4 g (s popruhom)
Materiál tela: Polykarbonát
Materiál remienka: silikónová guma
Dĺžka remienka: 122 mm (dlhý), 78 mm (krátky)
Šírka remienka: 22 mm
Stupeň vodotesnosti: 10 ATM
Dotykový displej: Tvrdené sklo + povrchová úprava proti odtlačkom prstov
Displej: 1,3" HD AMOLED displej
Rozlíšenie: 360 x 360
Alw



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.