FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
22 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

X90 smart ra orange f llisten aj nd k white r s jjal

16,92 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
37 kusov
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm7207
EAN:
=VLOOKUP(A580,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
pred 4 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Predstavujeme X90 smart r t orange nt n n t n t t h t s n t h t t n t h i on f rfi, teen aj p rok. Táto funkcia st lusos s je inteligentná na najlepšej technológii a má pokročilé funkcie, vďaka ktorým je bohatá na každodennú existenciu dvoch.

X90 smart ra má skrinku na televízor v tvare n-gy, ktorá je odolná a bezpečná. Náramok tpu sa pohodlne nosí a používa sa na každodenné použitie. Ra k nny , každých 105 gramov s ly bez namáhania zápästia.

Tento šikovný ra rint ssel môže byť aktívny, stačí stlačiť tlačidlo +, aby ste v ňom videli pohodlné použitie. 1,96 h veľká k popolček n a TFT k technológia popolčeka les s r je podrobne opísaná v t. Ra môže byť použitý v bb r n t i on , vrátane ce n-black, ce n-orange, ce n-sz rke, standard silicone-orange rga s m veľa.

X90 má inteligentné základné funkcie, ako sú p ld ul h v mnohých r gz t se telefóny nyvb l, SMS k ld se príjem sa telefón kríž l, srdcová frekvencia r s, v rnyom sm r s, monitor spánku s, Bluetooth h v s s hudobný prehrávač s s a brest ra s eml ruka k. Smart ra more bb t podporuje funkciu Bluetooth NFC, t voli selfie k t st s v roxig n- rz kel st. Spoločnosť tiež používa mnoho na zobrazovanie hudby, vrátane WeChat, QQ, Facebook, Twitter, Line, Whatsapp a Instagram.

X90 je inteligentný, aby vám pomohol monitorovať a zlepšovať vaše celkové výsledky smart ra je kompatibilný s IOS 9.0 s jabb verzia ival, ako aj Android 5.0 s jabb verzia ival. Môže byť tiež viac ako potrebné, aby oko vytvarovalo r t na jeden ni ig nyk tsa.

X90 je inteligentný na najlepšej technológii t t s lusos dizajn t st tv zi byť bohatý tse s k nny tse každodennej existencie. Objednajte si teraz a získajte pokročilé funkcie a inteligentné možnosti. Aj nd k bielej r t h t i e ľ o v a n i e ľ o v a n i e

X90 smart r prináša viac bb tiež prichádza s náhlavnou súpravou Bluetooth, ktorá dokáže viesť k n lk li počúvanie st s h v mnohých recepciách. Okrem toho, aj nd k matt white r r r n j j j r a r a t i on o f a st luss t i on o f a st luss t i on prispôsobiteľné s.

Obsah balenia:

1 x X90 smart ra
1 x QI t lt
1 x typ C - údaje o blesku vo vnútri.
1 x náhlavná súprava X90 Bluetooth
1 ks Oranžová Š j
1 x Feh r sz j



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.