FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
9 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Wok indukcia 32,5 cm, wok panvica s odnímateľnou drevenou rukoväťou, železný hrniec z uhlíkovej ocele so sklenenou pokrievkou, bez povrchovej úpravy, čierna
svetlík 12233 32cm
Stav: A, úplne nový tovar.
Jednotková cena : 9,00 €
Počet kusov na palete: 96 kusov

O tejto položke

Vysokokvalitná uhlíková oceľ - Vyrobená z kvalitnej uhlíkovej ocele, povrch je upravený dvojitou oxidáciou a nitridáciou a po vysokoteplotnom natavení, leštení a trojnásobnom zušľachtení zaisťuje vynikajúcu životnosť a odolnosť proti hrdzi.
100% netoxický - bez povlaku, 100% bez toxických chemikálií ako PFOA a PFOS. Tvrdosť je štyrikrát vyššia ako u bežného železa. Dá sa použiť s akoukoľvek špachtľou a čistiacim nástrojom bez obáv z škrabancov a deformácií. So zvyšujúcou sa frekvenciou sa z wok stáva nelepivý wok.
Detailný dizajn - Odnímateľná drevená rukoväť je špeciálne navrhnutá pre ľahké skladovanie. Jednoduchá demontáž bez náradia. Závesný krúžok slúži na zavesenie a ľahko sa suší. Prídavná rukoväť pomáha pri premiestňovaní alebo skladovaní wok, ergonomická nekĺzavá drevená rukoväť ho udržuje v chlade počas varenia pri vysokej teplote a zároveň poskytuje bezpečné a pohodlné uchopenie.
Energeticky úsporný wok - plochá základňa vhodná pre všetky typy sporákov vrátane indukčných, plynových, elektrických, sklokeramických atď.; Povrch woku je hladký a lesklý, nelepí sa ľahko, pri varení sa používa menej oleja. Rýchle a rovnomerné zahrievanie.
Jednoduché čistenie - Pred použitím wok osoľte, pretože pri správnom používaní a starostlivosti sa z wok môže stať fyzický nepriľnavý wok a dosiahnuť rýchly čistiaci účinok.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.