FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
17 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Vzácne a prémiové bambusové lamely/pásy rôznych veľkostí (63"/160 cm) pre remeselné a stavebné projekty - Veľkoobchod

od 0,70 € /kus cena bez daně

Odporúčaná maloobchodná cena: 2,00 €

Bude predmetom rokovaní
0,90 € od 1 do 100 kusov
0,80 € od 200 do 400 kusov
0,70 € od 800 do 1600 kusov

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
100,00 €
Dostupné množství
3000 kusov
Stát
Čína
Skupina zboží
Nový  
Značky
Cien
Dodací lhůta
30 dny
SKU:
BSF20211
Poslední aktualizace
pred 3 týždňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Sme hrdí na to, že môžeme ponúknuť široký výber prémiových bambusových líšt/pásov, ktoré sú ideálne pre rozmanitú škálu kreatívnych a stavebných projektov. Každý pásik meria 63 palcov (160 cm) na dĺžku a je dodávaný v rôznych šírkach a hrúbkach, aby vyhovoval vašim špecifickým potrebám.
Zmiešané objednávky sú prijateľné. Keďže je veľa veľkostí a rôznych cien, zverejnená cena je najnižšia, preto ak potrebujete iné veľkosti, kontaktujte ma včas.
Najdôležitejšie je, že nákupom a predajom ktoréhokoľvek z mojich produktov môžete ľahko vytvoriť organický cyklus svojho vlastného podnikania a vytvoriť dlhotrvajúci, stabilný a rastúci peňažný tok, ktorý prinajmenšom zvýši hodnotu konečného produktu 5- 10 krát vyššia.
Špecifikácia výrobku:
Dostupné v rôznych šírkach a hrúbkach, ktoré ponúkajú všestrannosť pre rôzne projekty.
Prirodzená farba: Bambus je zmesou bielej a svetložltej farby, ktorá predstavuje jeho prirodzenú krásu.
Kvalita materiálu: Vyberá sa z najhrubších častí bambusovej steny. Koža a uzliny sú odstránené, aby sa zachovali najužitočnejšie časti bambusových vlákien.
Povrchová úprava: Obe strany pásikov sú ploché, dobre vyleštené a nelakované, čo zaisťuje prirodzený a atraktívny vzhľad.
Flexibilita: Tieto bambusové pásy sa dajú ohýbať do polguľatého tvaru bez toho, aby sa zlomili. Pri správnom zahriatí môžu dokonca dosiahnuť úplne zaoblený tvar.
Trvanlivosť: Tieto pásy možno skladovať mnoho rokov bez straty kvality, čo z nich robí cenný materiál pre dlhodobé projekty.
Aplikácie:
Vhodné pre školské umelecké kurzy, ideálne na výrobu kanoe, kajakov, dverí, okien, fotorámikov, lukov a rámov lodí.
Vhodné aj pre inovatívne projekty, ako je výroba lukov pre tínedžerov, šarkanov, lampášov, pravítok, klietok pre domáce zvieratá a dielov na opravu áut.
Objednávka a doprava:
Vlastné veľkosti: Môžeme vyrobiť pásy dlhé až 2 metre pre námornú dopravu. Prosím, kontaktujte nás pre akékoľvek špecifické požiadavky na veľkosť.
Doba spracovania: Približne 2-3 dni.
Doprava: Dodanie zvyčajne trvá približne 2-4 týždne leteckou poštou China Post. Pre väčšie objednávky je k dispozícii námorná/vlaková doprava, ktorá trvá približne 5-8 týždňov.
Prepravné sa vypočítava na základe hmotnosti a objemu prostredníctvom expresnej pošty a leteckej prepravy. Ak presiahne 20 kilogramov, odošle sa po mori alebo po železnici. Je to služba od dverí k dverám so sledovacím číslom, ktorú môžete kedykoľvek sledovať online. Vlastné požiadavky sú vítané.
Ďakujeme, že ste zvážili naše bambusové pásy pre svoje remeselné a stavebné potreby. Tešíme sa, že vám poskytneme tieto všestranné a vysokokvalitné materiály.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.