FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
21 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

VÝŽIVA PRIRODZENÉHO MLIEKA TELA

4,46 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 zásob
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Rusko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
MOL(2)-SIB
Poslední aktualizace
pred 8 mesiacov

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

VÝŽIVA PRIRODZENÉHO MLIEKA TELA

Telové mlieko je analógom smotany, má rovnaké vlastnosti, má tekutejšiu štruktúru. Na rozdiel od krémov, menej tuku v mlieku vyživuje, zvlhčuje pokožku a štiepi tenkú vrstvu bez upchávania pórov. Vďaka ľahkej a jemnej štruktúre sa krém ľahko nanáša na pokožku, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva lepivú vrstvu. Vzhľadom na všetky vlastnosti tela sa mlieko často používa v lete a ráno, pretože nemusíte čakať, kým sa vstrebe.

INCI: Aqua, Flores Centaureae cyanus voda, Rosa gallica L. voda, Pinus silvestris voda, Salvia officinalis voda, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) listový gél, Gliceril citrát, laktát, Linoleát, Oleát, Glicerin, Pšeničný proteín, laktát sodný, olej zo semien Ribes Nigrum (čierne ríbezle), olej zo semien Prunus armeniaca, olej zo semien Vitis vinifera, guma Xantan, esenciálny olej z listov Jasminum grandiflorum, esenciálny olej z listov Lippia Citriodora, Esenciálny olej Palmarosa, tokoferylacetát, alantoín, extrakt z Сеntaurea cyanus, extrakt z betuly, extrakt zo sladkého drievka, extrakt z Tussilago farfara, extrakt z Rosa cinnamomea, extrakt z citrusového limonu, extrakt z Rubur idaeus, extrakt z Rubus chamaemorus, extrakt z Amaranthus cruentus, benzylalkohol, sorbát draselný.

Omladzujúce telové mlieko na báze olejov a extraktov má skutočne magický účinok na pokožku, zvlhčuje, osviežuje a zjemňuje. Mlieko obnovuje epidermu po agresívnych účinkoch na životné prostredie, má protizápalové, zmäkčujúce, antialergické a hojivé účinky. Aloe Vera gél osviežuje a upokojuje podráždenú pokožku, preniká hlboko do pokožky, čím vytvára regeneráciu buniek. Pšeničný proteín má podobné proteínové zloženie ako pokožka, pomáha osladiť jej mikrorelief. Poskytuje aktívnu výživu pokožky, eliminuje olupovanie. Olej z čiernych ríbezlí obnovuje bariérovú funkciu pokožky, účinne dodáva vlhkosť do najhlbších vrstiev a drží ich tam, čím eliminuje odlupovanie. Olej z marhuľových jadier zlepšuje krvný obeh a stimuluje produkciu kolagénu. Esenciálne oleje z jazmínu a palmarosa zvlhčujú a vyživujú pokožku a prispievajú k rýchlej regenerácii buniek. Vitamín E zabraňuje starnutiu pokožky, zvyšuje jej pružnosť, normalizuje rovnováhu lipidov. Výťažky z malín a moruše spomaľujú proces starnutia pokožky, ďalej ju chránia pred negatívnymi účinkami ultrafialového žiarenia.

SPÔSOB APLIKÁCIE:
Na vonkajšie použitie. Naneste malé množstvo mlieka na čistú a suchú pokožku krúživými pohybmi a rovnomerne rozdeľte tenkú vrstvu.

PODMIENKY SKLADOVANIA:
Skladujte pri teplote +5 až +25 g.

BALENIE: 200 ml

ŽIVOTNOSŤ: 1 rok, 3 mesiace. Po otvorení



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.