FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
23 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky


Bežná cena: 699,99 PLN
Naša cena: 549 PLN

Passionata 20 Espresso kávovar 20 bar capuccino napeňovač mlieka redElegant kávovar s max. výkon 1350 wattov výkonu a tlak 20 barov. Praktická parná tryska na napenenie mlieka na cappuccino. Čiastočne vysúvateľná konštrukcia s prvkami z nehrdzavejúcej ocele. Pre skutočných nadšencov: kávovary na espresso a capuccino Klarstein.

Passionata Rossa 20 od spoločnosti Klarstein je elegantný kávovar na espresso s vynikajúcou funkčnosťou a dizajnom. Výkon 1350 W a tlak 20 barov tlačí horúcu vodu cez mleté kávové zrná a uvoľňuje všetku svoju arómu. Klarstein Passionata Rossa 20 je možné použiť s mletou kávou a espressom, ako aj s kávovými a espresso vreckami. Odnímateľná nádrž na vodu má objem 1,25 l. To stačí na cca 6 šálok a zároveň si môžete pripraviť 2 šálky kávy. Kým sú pripravené ďalšie šálky, tanier na udržanie tepla, umiestnený na veku, udržuje hotové nápoje v teple.

Passionata Rossa 20 by Klarstein sa ľahko používa a vďaka rozkladacím komponentom z nehrdzavejúcej ocele sa mimoriadne ľahko čistí. Vďaka svojmu elegantnému dizajnu sa ľahko zmestí do každého interiéru kuchyne a stačí sa naň pozrieť a chcete horúce espresso už od chvíle, keď sa naň pozriete. Ďalšou výhodou je parná tryska, ktorá okamžite napení mlieko do chutného cappucina alebo pomôže pripraviť ďalšie horúce nápoje.

Štýlová povrchová úprava a prvky z nehrdzavejúcej ocele zaisťujú, že kávovar na espresso oneConcept Passionata Rossa 20 od spoločnosti Klarstein dokonale zapadne do každej modernej a štýlovej kuchyne.

Základné informácie: Vysoký výkon: kávovar na espresso s max. Tlak 1350 W a tlak 20 barovElegant: štýlový dizajn pre moderné kuchyneMultifunkčná: parná tryska na napenenie mlieka a teplé nápojeMalé napájacie balenie: kompaktné puzdro so základňou pohára a prvkami z nehrdzavejúcej oceleVždy pripravené:    veľká nádoba na vodu s objemom cca 1,25 l

Vlastnosti:Farba: červenáMoc: max. Kapacita WCpumpy 1350: 20 barKapacita nádrže na vodu: 1,25 l (6 šálok)Automatická tlaková spúšťOdnímateľný odtok s mriežkou z nehrdzavejúcej oceleOdnímateľný uzáver dýzyNešmykové gumové nožičkyNapájanie: 220 – 240 V~ | 50/60 Hz

Rozsah dodávky:1 x zariadenie1 x odmerkaNemecká používateľská príručka (ostatné jazyky: angličtina)

Rozmery: Rozmery: cca 20 x 30 x 35 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka kábla: cca 100cmHmotnosť: cca 3,7 kg



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.