FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
14 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Palubná kamera TRACER MobiDrive

Palubné vačky sú zariadenia, ktoré sú v našich autách čoraz bežnejšie. Ponúkajú ochranu pred pokusom získať poistné krytie od nepoctivého vodiča v prípade nárazu alebo nehody. Osobu, ktorá nehodu spôsobila, možno často jednoznačne identifikovať zo záznamu autokamery. Vďaka Tracer MobiDrive sa budete cítiť ešte bezpečnejšie, a to ako pri jazde mimo mesta, tak aj pri jazde v úzkych mestských uličkách. Palubná kamera Tracer MobiDouble poslúži aj na zachytenie krásnych výhľadov počas jazdy. Palubná kamera Tracer je vybavená veľkým a prehľadným 2,4-palcovým LCD displejom.

nepretržité nahrávanie
Funkcia nahrávania v slučke zaisťuje, že vám nikdy nedôjde miesto na pamäťovej karte. Slučkový záznam znamená, že keď predtým nahratý materiál zaplní celú pamäťovú kartu, zariadenie uloží ďalšie súbory namiesto existujúcich a kamera prepíše nové záznamy namiesto najstarších.

detektor pohybu
Kamera Tracer MobiDrive je vybavená pohybovým senzorom, čo znamená, že začne automaticky nahrávať, keď sa auto dá do pohybu. Do fotoaparátu Tracer môžete nainštalovať pamäťovú kartu s kapacitou až 32 GB.

mikrofón
MobiDrive je vybavený mikrofónom, vďaka ktorému môžete nahrávať nielen obraz, ale aj zvuk počas trasy alebo nepredvídanej udalosti na ceste.

Jednoduchá obsluha a jednoduchá montáž
Kamera Tracer MobiDrive je vybavená 2,4-palcovým displejom, ktorý vám umožňuje zobraziť ukážku nahratých materiálov, správne orámovanie obrazu a pohodlný výber nastavení ponuky. Sada obsahuje prísavný držiak, takže kameru môžete jednoducho pripevniť do auta.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.