WEEKEND SALE
-25%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Video kamera PNI House IP2DOME 1080P s varifokálnou IP 2.8

50,70 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
100 kusov
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
PNI-IP2DOME
EAN:
5949066511455
Poslední aktualizace
Starší než 30 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Metódy prístupu a kontroly
PNI House IP2DOME kameru je možné ovládať z mobilných zariadení cez aplikáciu XMEye kompatibilnú s Androidom a iOS a z PC cez softvér General CMS. Inštalačný súbor CMS nájdete na CD, ktoré je súčasťou balenia, alebo si ho môžete stiahnuť z našej webovej stránky, zo stránky produktu, sekcie na stiahnutie.

Varifokálne šošovky
Videokamera PNI House IP2DOME je vybavená varifokálnymi objektívmi 2,8 - 12 mm, ktoré vám umožňujú nastaviť zoom a zaostrenie v požadovaných bodoch.

Funkcia P2P a rozlíšenie Full HD
PNI House IP2DOME IP2DOME IP IP2DOME IP IP kamera je prístupná priamo cez P2P pripojenie, bez nutnosti konfigurácie routera. Zadaním používateľského mena a hesla máte ľahký prístup ku všetkým funkciám miestnosti.

Zobrazenie aj pri slabom osvetlení
IP PNI IP2DOME kamera je vybavená 36 infračervenými LED diódami, ktoré vám umožňujú sledovať v noci, na vzdialenosť až 30 m. Môže byť použitý na dohľad nad domom, kanceláriami, továrňami, obchodmi, nemocnicami atď. Jednoduché, pohodlné a v reálnom čase.

Vzdialené nahrávanie na PC alebo NVR
Zábery nasnímané videokamerou môžete zaznamenať do počítača, cez internet (za predpokladu, že je zapnutý počas celého nahrávania) alebo na NVR (za predpokladu, že má nainštalovaný aspoň jeden pevný disk nastavený do režimu čítania a zápisu).

Vonkajšie a vnútorné
Výrobok môžete použiť na sledovanie vnútorných a vonkajších priestorov. Trieda ochrany IP66 zaručuje izoláciu vnútorných komponentov miestnosti pred vlhkosťou a prachom.

Kompatibilný podávač
Ak používate kameru v samostatnom režime, odporúčame použiť podávač kompatibilný s 12V 2A alebo model z podávača PNI 220V - 12V 5A pre sledovacie kamery a DVR (kód produktu PNI-ACCTVALIM).



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.