WEEKEND SALE
-25%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Video interkomová súprava s IP PNI House 900 a Yala elektromagnetickým PNI H1

104,78 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
25 kusov
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
PNI-KIT900V1
EAN:
1094922161221
Poslední aktualizace
Starší než 30 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Nočné videnie
Video interkom s IP, PNI House 900, je vybavený 6 infračervenými LED diódami, ktoré vám umožňujú prezerať si obrázky v noci, v čistote a veľmi dobrej kvalite s návštevníkmi / hosťami. Komunikácia s vnútorným zvončekom je bezdrôtová.

Monitorovanie a snímanie
PNI House 900 má slot microSD, do ktorého môžete vložiť kartu s veľkosťou až 64 Gb (nie je súčasťou dodávky) , na ktorú môžete automaticky nahrávať zábery v závislosti od konfigurácie. Stlačením tlačidla zvončeka zazvoní vnútorný zvonček aj vyhradená aplikácia otvorená na vašom telefóne / smartfóne.

Ochrana v prípade dažďa
PNI House 900 ťaží z triedy ochrany ip66, vďaka ktorej je odolný voči prachu a vode v tých najnáročnejších podmienkach. Prevádzková teplota je klasifikovaná medzi -10 a +50°C

Voliteľné vyzváňací tón
Jednotka zvončeka má 52 hudobných tónov, ktoré môžete nastaviť stlačením vyhradeného tlačidla, môžete tiež nastaviť hlasitosť zvonenia,Pracuje vo vzdialenosti až 100 m na otvorenom poli a znižuje sa v závislosti od prekážok.  Napájanie je vyrobené z 3 batérií / akumulátorov typu AAA / R3. (nie je súčasťou balenia)

Príklad montáže
Interkom PNI House 900 má možnosť kontrolovať prístup ľudí do priestorov alebo pri východe z priestorov pomocou elektromagnetického zámku Fail Safe alebo Fail Secure a prístupového tlačidla, ktoré je možné k nemu pripojiť.
Prístup / Otvorenie yale je možné povoliť / objednať z vyhradenej aplikácie, po volaní z interkomu, z režimu videa na obrazovke Ful stlačením symbolu klávesu (Ios) alebo dverí (Android).
 
Bezpečná jazda bez zlyhania
Aktivácia bez zlyhania bezpečná (zabezpečená zlyhaním). V tejto konfigurácii aplikácia elektrického prúdu spôsobí otvorenie Yale. Mechanické komponenty zabezpečujú otvor zvnútra aj v prípade výpadkov prúdu.

Aplikovaná montáž
Hodí sa k interkomovým interkomovým riešeniam alebo systémom riadenia prístupu. Môže byť namontovaný v obytných budovách, komerčných priestoroch, hoteloch, školách, skladoch, inštitúciách atď.

Elektrické zariadenia
Yala pracuje poháňaná prúdom 12V max 1A. Príkaz na otvorenie sa vykonáva pri elektrickom impulze alebo manuálnom ovládaní.

Oceľ
S krytom z nehrdzavejúcej ocele je táto elektromagnetická yala vhodná pre mnoho vonkajších alebo interiérových dverí. Inštaláciu na dvere je možné vykonať v závislosti od konkrétnej inštalácie s možnosťou zmeny smeru otvárania.

Vodotesný IP66
ELEKTROMAGNETICKÝ YALA PNI H1073A spĺňa normu ochrany proti prachu a vode IP66.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.