FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
17 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Na týchto dômyselných paletách špeciálnych predmetov je množstvo špičkových halloweenskych predmetov. Využite túto príležitosť na silnú predajnú akciu pred začiatkom vianočného biznisu.

Naše palety obsahujú všetko, čo súvisí s Halloweenom, ako sú kostýmy - dekorácie - animované postavičky a mnoho iného.


Vaša nákupná cena 1499 eur za paletu - Vaša možná predajná cena za paletu cca 3000 eur! (ide výlučne o bežný A tovar z aktuálnej sezóny)


S naším skvelým kostýmom pre deti ste absolútnym pútačom na halloweensky večer. Využi tento skvelý detský kostým na svoj strašne krásny halloweensky prevlek. Či už ako doplnok kostýmu alebo ako samostatný doplnok, tento kostým kostlivca pre deti je skvelým hitom.


Ideálne pre vašu halloweensku párty a karnevalové prestrojenie. Kostým pre deti má veľmi príjemný strih, vďaka ktorému sa pohodlne nosí.


Staňte sa absolútnym hororom počas Halloweenskej noci s naším kostýmom.


DOKONALÝ HALLOWEENSKÝ KOSTÝM: pripravte sa na nádherne desivú halloweensku noc s týmto halloweenskym kostlivým kostýmom, ktorý zanechá hostí bez slov.


VYSOKO KVALITNÝ MATERIÁL: náš hororový halloweensky kostým je dokonalý kostým a je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu a je šetrný k životnému prostrediu.


RÔZNE VEĽKOSTI: náš Happy Halloween kostým je dostupný v dvoch rôznych veľkostiach, 116/128 a 134/146, vždy v dvojnásobných veľkostiach.


VERNÉ DO DETAILU: s naším halloweenským kostýmom máte kvalitný, detailne prepracovaný halloweensky kostým a ste perfektne vybavení na halloweensku párty.


RÔZNE PRÍLEŽITOSTI : vhodné na nekonečné príležitosti, ako postrašenie - na halloweensku párty - na karneval alebo len tak niekoho vystrašiť.


Ghost Decoration Animovaný Halloween

Výzdoba náhrobného kameňa RIP

XXL animovaná poľná myš

LED osvetlenie halloweenskej lucerny

animovaná postava ducha ideálna na Halloween
Naše obrie telo duchov je vašou dokonalou halloweenskou ozdobou vášho domova alebo výkladu. Duch je animovaný, pohybuje sa dopredu a dozadu a má aj zvukový modul s nádherným strašidelným zvukom a blikajúcimi očami.

Ozdobný náhrobný kameň ako dekorácia na dvere a stenu na Halloween
Veľký ozdobný náhrobok pre dômyselnú halloweensku výzdobu. Náš XXL náhrobok má rozmer cca 60 x 40 cm. Nápis RIP je opatrený tmavočerveným LED osvetlením, toto zvýraznenie robí z náhrobného kameňa dokonalú halloweensku / hororovú dekoráciu.

Halloweensky netopier so svetelnými a zvukovými efektmi
Geniálny halloweensky článok, náš netopier, môžete zažiť v 2 variantoch. V prvom variante sú oči a krídla opatrené blikajúcimi LED diódami, ktoré vždy striedavo nádherne energicky blikajú. V druhom variante má netopier okrem blikania aj skvelú animatronickú funkciu a pohybuje krídlami a hlavou. Absolútnym vrcholom animatronickej funkcie je samozrejme prídavný zvukový modul, ktorý produkuje skvelý strašidelný zvuk, ktorý vám vyrazí dych!

Halloween hororová dekorácia
Pozrite si obrovský výber Halloweenu v našom obchode Posten Anker. V našej predajni Vám ponúkame kvalitné - dômyselné a jedinečné dekoračné predmety pre atmosférickú halloweensku / jesennú výzdobu. Poobzerajte sa okolo seba a nájdite skvelé halloweenske dekorácie pre váš domov.


XXL animovaná poľná myš


Halloween prestrojenie Halloween kostým maska prestrojenie Halloween party horor zviera maska panda horor maska horor kostým detský kostým kostra



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.