FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
14 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Veľkoobchodná ponuka: 63"/160cm dlhé bambusové tyčinky s rôznymi priemermi

od 0,20 € /kus cena bez daně

Odporúčaná maloobchodná cena: 1,00 €

Bude predmetom rokovaní
0,40 € od 1 do 200 kusov
0,30 € od 400 do 800 kusov
0,20 € od 1600 do 3200 kusov

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
100,00 €
Dostupné množství
20000 kusov
Stát
Čína
Skupina zboží
Nový  
Značky
Cien
Dodací lhůta
29 dny
SKU:
BS20201
Poslední aktualizace
pred 3 týždňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Sme radi, že môžeme ponúknuť naše všestranné a odolné bambusové tyčinky, ktoré sú ideálne pre širokú škálu domácich projektov, vrátane stavby lampášov a šarkanov, inžinierstva, javiskových rekvizít, nábytku pre domácich majstrov, dekorácií, remeselných výtvorov, opráv dverí / okien a klietok pre domáce zvieratá. Každá palica meria 63 palcov (160 cm) na dĺžku a je zoradená podľa priemeru pre vaše pohodlie.
Zmiešané objednávky sú prijateľné. Keďže existuje veľa veľkostí a rôznych cien, zverejnená cena je najnižšia, takže ak potrebujete rôzne veľkosti, kontaktujte ma včas.
Najdôležitejšie je, že nákupom a predajom ktoréhokoľvek z mojich produktov môžete ľahko vytvoriť organický cyklus svojho vlastného podnikania a generovať dlhotrvajúci, stabilný a rastúci peňažný tok, čím sa hodnota konečného produktu aspoň zvýši 5-10 krát.
Vlastnosti produktu:
Materiál: Tieto tyčinky sú vyrobené z hrubých bambusových stien Moso, sú robustné a vhodné na rôzne aplikácie.
Ošetrenie: Sterilizácia pri vysokej teplote zaisťuje, že bambus je bezpečný a pripravený na použitie.
Farba a povrchová úprava: Tieto bambusové tyčinky sú k dispozícii hlavne v zmiešaných odtieňoch žltej a bielej a sú vyrezané z vonkajšej steny bambusu, ktorá je známa svojou vysokou hustotou vlákien. Sú leštené pre hladký povrch, bez laku, zvýrazňujúce ich prirodzenú krásu.
Flexibilita: Tenké tyčinky je možné namočiť na 2-3 minúty do teplej vody, aby sa stali mäkkými a ľahko tvarovateľnými. Tieto tyčinky majú jedinečnú vlastnosť ohýbania bez zlomenia, dokonca aj do okrúhleho tvaru pri správnom zahriatí.
Všestrannosť: Tenké tyčinky možno ohnúť do akéhokoľvek tvaru, ktorý potrebujete, vďaka čomu sú ideálne pre rôzne svojpomocné projekty.
Ideálne pre obchodné aktivity:
Vhodné pre školské remeselné umelecké triedy, Nákup a ďalší predaj týchto bambusových tyčiniek na miestnom trhu môže byť ziskovým obchodným podnikaním vzhľadom na ich jedinečnosť a širokú škálu aplikácií.
Objednávanie a prispôsobenie:
Informácie o preprave: Doba spracovania je približne 4-5 dní. Dodanie trvá asi 2-4 týždne prostredníctvom leteckej pošty China Post pre štandardné objednávky. Pri väčších objednávkach je k dispozícii námorná / vlaková preprava, ktorá trvá približne 5-8 týždňov.
Náklad sa počíta na základe hmotnosti a objemu prostredníctvom poštovej expresnej a leteckej nákladnej dopravy. Ak presiahne 20 kilogramov, bude prepravený po mori alebo železnici. Je to služba od dverí k dverám so sledovacím číslom, ktorú môžete kedykoľvek sledovať online. Vlastné požiadavky sú vítané.
Požiadavky na vlastnú veľkosť: Neváhajte nás kontaktovať pre akékoľvek konkrétne požiadavky na veľkosť.
Ďakujeme, že ste zvážili naše bambusové tyčinky pre vaše projekty. Tešíme sa, že vám poskytneme vysoko kvalitné, všestranné bambusové výrobky pre vaše kreatívne potreby.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.