FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Urządzenie do lodów jogurtów Klarstein Creamberry

32,68 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
Značky
Klarstein - Tu
SKU:
4260414899386
EAN:
4260414899386
Poslední aktualizace
pred 3 týždňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Creamberryfrozen jogurtová zmrzlina na výrobu strojovej fľaše chladič 1,5l
Super rýchly stroj 4 v 1: na výrobu zmrzliny, mrazeného jogurtu a mliečnych kokteilov alebo chladiacich nápojových fliaš.
Veľký tepelný kontajner s kapacitou 1,5 l na výrobu zmrzliny vo veľkých množstvách len za 20 minút.
Jednoduchá obsluha pomocou 2 tlačidiel a programovateľného časovača spánku.
Od dnešného dňa už žiadne čakanie na lahodnú zmrzlinu! Bez ohľadu na ročné obdobie, s Klarstein Creamberry môžete okamžite vytvoriť ovocnú zmrzlinu, taliansku zmrzlinu, sorbety alebo mrazený jogurt z vybraných surovín, vďaka čomu oči detí a iných gurmánov žiaria radosťou.
"Domáce zmrzlinové výtvory z lahodných surovín za 20 minút"
Creamberry je turbo-zmrzlinový stroj, ktorý zmrazí vybrané ingrediencie v 1,5l dvojizolovanej tepelnej nádobe len za 20 minút a vyčaruje lahodnú, krémovú zmrzlinu. To zaručuje vynikajúce občerstvenie v horúcich dňoch a skvelú zábavu a na narodeniny detí - navyše si môžete byť istí, čo jedia naši blízki. Umožňuje vám tiež pripraviť ľadovú hmotu s prihliadnutím na obmedzenia, ako je intolerancia laktózy alebo alergie.
"Vychutnajte si rozmanitosť chutí"
Okrem výroby zmrzliny môže stroj Klarstein Creamberry vytvárať lahodné mliečne koktaily v hnilobe oka. Môžete si tiež pripraviť také pochúťky ako sorbet alebo mrazený jogurt. To všetko sa vykonáva zmrzlinovým strojom, ktorý používa menej ako 10 W za hodinu.
"Ľadový pocit v niekoľkých krokoch"
Obsluha zmrzlinového stroja je veľmi jednoduchá a vykonáva sa intuitívnym ovládaním tlačidiel na veku. Tu môžete nastaviť prevádzkovú dobu zariadenia pomocou digitálneho displeja. Počas prevádzky zariadenia hodiny odpočítavajú zostávajúci čas. Cez chlopňu vo vekukomponenty sa ľahko dostanú do nádoby, kde ich miešadlo pracne mieša. Ak časť obsahu zamrzne, funkcia automatického vypnutia chráni motor pred poškodením klinovým miešadlom. Pre ľahšiu manipuláciu so studenou nádobou na zmrzlinu má plastovú krúžkovú rukoväť, ktorá uľahčuje vyberanie nádoby zo zmrzlinového stroja bez obáv z omrzlín na prstoch.
Upozorňujeme, že nádoba zmrzlinového stroja musí byť ochladená v chladničke najmenej 8 hodín pred tým, ako sa pristúpi k výrobe krémovej ľadovej hmoty. Preto ho odporúčame skladovať v mrazničke, aby bol Creamberry vždy pripravený na použitie.

Výrobok je po návrate - má plastovú trhlinu, ale napriek tomu je plne funkčný.

Základné informácie:Zmrzlinový stroj 4 v 1: na výrobu zmrzliny, mrazeného jogurtu a mliečnych kokteilov alebo chladiacich nápojových fliašturbo-zariadenie: čerstvá krémová zmrzlina len za 20 minút1,5-litrová tepelná nádobamimoriadne ekonomická spotreba energie: menej ako 10 W za hodinuVlastnosti:jednoduchá obsluha s dvoma tlačidlami a digitálnym displejomnastaviteľný časovač 20- 40 min.zobrazenie zostávajúceho času počas prevádzky plniacej klapky stroja vo vekupohodlná rukoväť krúžok pre ľahkú manipuláciu s kontajnermi na ľadovú hmotustabilný, protišmykový gumový nožičkumalé rozmery obsadenej oblastinávod na obsluhu s predpismion/off spínač na prednom panelinapájanie: 220-240V~/50-60HzRozsah dodania:1 x základná základňa1 x tepelná nádoba1 x veko s pohonom1 x príručky mixéra v nemčine, angličtine, taliančine, francúzštine, španielčineRozmery:rozmery (zariadenie): 19 x 23,5 x 19 cm (šírka x výška x hĺbka)rozmery (tepelný kontajner): 15 x 18 cm (výška x Ø)hmotnosť: (zariadenie):cca 2,8 kg



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.