FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Unikátne súpravy škrabiek (A + B) pre bowyerov, výrobcov bambusových muškárskych prútov, remeselníkov a tesárov.

od 20,00 € /sada cena bez daně

Odporúčaná maloobchodná cena: 80,00 €

Bude predmetom rokovaní
45,00 € od 1 do 5 sád
35,00 € od 10 do 20 sád
30,00 € od 40 do 80 sád
20,00 € od 200 do 400 sád

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
3 sád
Dostupné množství
200 sád
Stát
Čína
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
30 dny
SKU:
SA/B2021
Poslední aktualizace
pred 3 týždňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Predstavujeme naše špeciálne navrhnuté súpravy škrabiek, ktoré sú ideálne pre profesionálov v oblasti výroby lukov, výroby bambusových muškárskych prútov a spracovania dreva. Tieto zostavy sú vyrobené z vybranej vysokouhlíkovej ocele (SK2), známej svojou výnimočnou tvrdosťou (nad 55 stupňov).
Najdôležitejšie je, že nákupom a predajom ktoréhokoľvek z mojich produktov môžete ľahko vytvoriť organický cyklus svojho vlastného podnikania a generovať dlhotrvajúci, stabilný a rastúci peňažný tok, čím sa hodnota konečného produktu aspoň zvýši 5-10 krát.
Vlastnosti súpravy:
Čepele sú extrémne tvrdé, čo zaisťuje dlhú životnosť a účinnosť aj po dlhšom používaní. Môžu byť udržiavané plochým brúsením alebo oceľovým pilníkom podľa potreby.
Použitie: Ideálne na drážkovanie alebo zdrsňovanie jadier luku rohoviny, rohových pásov alebo hrotov bambusových muškárskych tyčí. Tento proces zväčšuje kontaktnú plochu a zvyšuje pevnosť spoja – nevyhnutný pre metódy plochého aj konkávno-konvexného spájania.
Typy súpravy škrabiek:
Typ A (3 kusy/súprava): Obsahuje pravítko a škrabku, škrabku na oblúk a škrabku na oblúkové zuby. Hrúbka je 2,5 mm, s celkovou šírkou 10,0 cm a šírkou oblúka 7,0 cm. Dodáva sa s 2 sadami skrutiek pre jednoduché pripevnenie na drevenú rukoväť.
Typ B (3 kusy/súprava): Obsahuje škrabku na oblúk, škrabku na oblúkové píly (šírka oblúka: 7,0 cm) a plochú škrabku. Plochá škrabka je špeciálne navrhnutá na úpravu tradičných jadier alebo hrán luku. Podobne ako typ A, aj táto súprava má hrúbku 2,5 mm a celkovú dĺžku 10,0 cm s 2 sadami skrutiek na upevnenie drevenej rukoväte.
Možnosti objednávania:
Vyberte si z 2 sád typu A alebo typu B, alebo kombinácie A+B. Po zakúpení pošlite správu a uveďte svoje preferencie.
Tieto škrabacie súpravy sú nielen funkčné, ale aj jedinečné predmety vo svete remeselného spracovania. Či už ste skúsený profesionál alebo nadšený domáci majster, tieto nástroje určite vylepšia vašu prácu.
Spracovanie a preprava: Doba spracovania je 4-5 dní. Preprava trvá 2-4 týždne alebo viac prostredníctvom leteckej pošty China Post, k dispozícii je veľká objednávková námorná alebo železničná preprava, ktorá trvá 5-8 týždňov so službou od dverí k dverám. Náklad sa počíta na základe hmotnosti a objemu prostredníctvom poštovej expresnej a leteckej nákladnej dopravy. Ak presiahne 20 kilogramov, bude prepravený po mori alebo železnici. Je to služba od dverí k dverám so sledovacím číslom, ktorú môžete kedykoľvek sledovať online. Vlastné požiadavky sú vítané.
Špeciálne požiadavky: V prípade akýchkoľvek špecifických požiadaviek alebo požiadaviek nás neváhajte kontaktovať.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.