FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
19 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Super férový tovar zmiešané palety - zabezpečte si bestseller pre úspešné jesenné a zimné podnikanie


Nenechajte si ujsť tento Top A produkt s dômyselnými novinkami a trendmi priamo z veľtrhu IAW!



Nejde o výnosy Amazonu, ale o aktuálne top značky, s ktorými môžete aj vy úspešne obchodovať a dobre začať.


Naše nové palety, ktoré dostávame priamo z veľtrhu, pozostávajú z produktových oblastí domácnosť - technika - dekorácie a presne tieto 3 produktové kategórie sú na nadchádzajúcu sezónu jednoducho úplne ideálne.


Bez ohľadu na to, či prevádzkujete internetový obchod alebo trh so špeciálnymi predmetmi, tieto palety by mali byť veľmi zaujímavé aj pre obchodníkov na blšom trhu.

Vieme vám samozrejme ponúknuť aj lacnejšie palety, ale každému by malo byť jasné, že s 200-300 alebo 400 eurami toho v prípade A tovaru naozaj veľa očakávať nemôžete.


S našimi veľtržnými paletami získate tovar, ktorý sa dá predávať takmer po celý rok a nie len na krátku sezónu.



K dispozícii je len 33 paletiek a tieto paletky sa tento rok v tomto skvelom mixe nevrátia, takže je najlepšie si ich kúpiť hneď.


Na všetky elektrické zariadenia v našich veľtržných paletách máte 3-ročnú záruku výrobcu!


Môžeme Vám ponúknuť absolútne lacnú dopravu cez našu špedičnú agentúru len za 69 eur za paletu.






Toto je vaša šanca urobiť si zásoby práve teraz na začiatok jesennej/vianočnej nákupnej sezóny. Každý, kto sa v maloobchode pohybuje dlhšie, vie, že v ťažkých časoch sa vždy veľa investuje do domácnosti a do detí. Ľudia chcú byť doma pohodlne a pekne. Naše palety sú farebne namiešané so skvelými predmetmi z kategórie domácnosti a/alebo dekorácií a preto sú absolútne vhodné pre aktuálnu situáciu/čas. Zahrnuté sú najmä články s predajnými cenami maximálne 10 až 30 eur, čo presne odráža momentálny duch. Spravidla ide väčšinou o tovar A na našich zmiešaných paletách, no vždy sa môže stať, že sem možno zaradiť aj malú časť tovaru B. Upozorňujeme, že naše obrázky sú ukážkové obrázky paliet, ktoré sme už predali, keďže takmer každý deň dostávame nový tovar, nie vždy sú nafotené všetky palety.



Žiaľ, odber momentálne nie je možný z logistických a personálnych dôvodov. Aby sme ušetrili náklady, aby sme Vám mohli ponúknuť veľmi lacný tovar, skladujeme naše palety vždy priamo u našej špedičnej firmy vo vysokoregálovom sklade, ktorá palety posiela aj priamo k Vám. To nám umožňuje ušetriť personálne náklady a preniesť cenovú výhodu priamo na vás.



Ako je uvedené v ponuke, poštovné v rámci Nemecka je len 69 eur za paletu.Na požiadanie vieme zaslať aj do iných krajín Európy.


Začnite hneď, táto akcia platí len do vypredania zásob!



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.