FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
20 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Tlačiareň štítkov COMER je kompatibilná so systémami Windows, Mac a Linux (iPhone, iPad, ChromeBook nie sú podporované). Tlačiareň je možné používať s priamymi tepelnými štítkami vrátane prepravných štítkov a čiarových kódov, ekologických prepravných štítkov, bez atramentovej kazety, ideálne pre Amazon, eBay, Shopify, Etsy, PayPal, Shippo, Stamps a ďalšie, prvú voľbu online predajcov a nových malých podnikov.
[Vysokorýchlostná tlač 150 mm/s]: Tlačiareň štítkov COMER je vybavená presnou japonskou tlačovou hlavou ROHM. Táto tlačová hlava využíva najnovšiu technológiu tenkovrstvovej tepelnej priamej tlače, vďaka ktorej sú rýchlosti tlače rýchlejšie, stabilnejšie a čistejšie (203 DPI). Tlačiareň RX416 dokáže vytlačiť viac ako 80 štítkov za minútu.
Tlačiareň štítkov COMER sa dodáva s jednotkou USB flash. Je do nej prišité video inštalácie tlačiarne. To uľahčuje zákazníkom používanie novej tlačiarne. Používateľská príručka a ovládače tlačiarne boli tiež nahrané na oficiálnu webovú stránku značky. Pred tlačou si stiahnite ovládač z oficiálnych webových stránok alebo ovládač USB.
[Inteligentnejšia]: Tepelná tlačiareň štítkov COMER automaticky rozpozná a odsadí štítky. Vďaka automatickému rozpoznávaniu štítkov je vhodný pre priame tepelné štítky so šírkou od 1,57 palca do 4,1 palca bez obmedzenia výšky štítku. Ideálne pre prepravné štítky, skladové štítky, čiarové kódy, identifikačné štítky, veľkoobjemové prepravné štítky atď.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.