FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
1 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Tím čistiacich robotov Kalorik TKG RVC 1003 AB

197,24 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
5413346349408
EAN:
5413346349408
Poslední aktualizace
pred 3 týždňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Bežná cena: 1299,99 złNaša cena: 999 zł

Robotický vysávač a moppingCleanTech TKG RVC 1003 AB [+špeciálny antibakteriálny filter]Belgická značka KalorikToto je mimoriadne funkčný vysávač pre suché aj mokré vysávanie . Čistenie ešte nikdy nebolo také jednoduché a rýchle! Toto zariadenie je navrhnuté tak, aby bolo čo najefektívnejšie a zbavilo vás každodenných domácich prác. To všetko preto, aby váš byt žiaril čistým bez vašej námahy. 

Parametre / príslušenstvostion výkon 1400Patank kapacita 0,3Lbattery kapacita 2600mAh výkon vysávača 40WHEPA filtre / antibakteriálne loppilotdocking basemerania: 33,00 x 33,00 x 7,60 cm

Suché a mokré vysávanie - vysávajte a umývajte podlahu v jednom. Vysávač obsahuje nádobu na prach a nádrž na vodu, takže prach môžete zastaviť pomocou sady multifiltrov a umyť podlahu - raz a bleskovo. Integrovaný HEPA filter čistí odpadový vzduch na 99,95% - čo je dôležité pre alergikov a výrazne zvyšuje kvalitu ich života.  Kompaktný dizajn a moderný dizajn robia z tohto vysávača nielen praktické čistiace zariadenie, ale aj módnu domácu vychytávku, ktorú môžete predviesť svojim priateľom. Sací výkon je až 1400 Pa , čo vám umožňuje odstrániť aj tie najmenšie nečistoty z podlahy - rýchlo a bez vašej účasti.

Multifunkčné diaľkové ovládanie a jednoduché tlačidlá zaručujú jednoduché umiestnenie a použitie vysávača - stačí pár kliknutí a sada kefiek a handrička urobí všetko za vás - pre čisté koberce a lesklé podlahy v celom dome. Filter potiahnutý špeciálnou antibakteriálnou látkou je jedinečná prísada vyvinutá a testovaná v Nemecku [teda v symbole AB – Antibakteriálne ]Senzory proti kolízii a pádu umožňujú vysávaču pracovať bez trenia o nábytok alebo iné prekážky a po dokončení práce sa zariadenie automaticky vráti na nabíjaciu stanicu . Jedno zariadenie a niekoľko praktických aplikácií - zariadenie vám umožňuje bodovo vysávať povrchy, môžete ho použiť aj na čistenie okrajov napríklad schodov alebo stien, ako aj kefových povrchov hneď vedľa stien.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.