MAY SALE
-30%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Popis produktu 3mk Lens Protection Pro + kľúčové vlastnosti

Hlavné vlastnosti produktu: Typ produktu: Sklo / Chránič objektívu fotoaparátu Výrobca: 3MK Model: Ochrana objektívu Pro Materiál: 9H Kompatibilita s tvrdeným sklom: Apple iPhone 14 Vysoká ochrana proti poškriabaniu 9H Hliníkové rámy pre zvýšenú bezpečnosť Ultratenká - takmer neviditeľná oleofóbna štruktúra proti odtlačkom prstov znižuje riziko rozbitia Balené v originálnej krabici od výrobcu
Najvyššia kvalita - bez rizika Neriskujte a nekontrolujte životnosť drahej elektroniky! Rozbitý telefón - pohľad naň môže naozaj ublížiť. 3mk Lens Protector Pro je super silné sklo s tvrdosťou 9H, ktoré posilní šošovku vášho telefónu absorpciou energie nárazu z výšky. S ochranou objektívu Pro môžete urobiť fotografiu kedykoľvek, aj keď vaše zariadenie často padá a naráža na tvrdý povrch chodníkov alebo horských chodníkov.
Plná ochrana bez obáv o vaše fotografie Mnoho ochranných okuliarov fotoaparátu skresľuje fotografie a kazí ich kvalitu, čím ničí radosť z fotografovania. Nezhodné? Príliš hrubý? Nepriehľadný? TENTORAZ NIE! Lens Protection Pro od 3mk sa zameriava na najvyššiu kvalitu. Sklo objektívu sa perfektne hodí na fotoaparát telefónu a úplne zakrýva objektív bez toho, aby zvyšovalo hrúbku telefónu. Uistite sa, že vaše fotografie sú vždy krásne a ochrana fotoaparátu je silnejšia ako kedykoľvek predtým!
Precízne spracovanie Super tvrdé, perfektne prispôsobené, extrémne jednoduché na inštaláciu - to sú synonymá Lens Protection Pro od 3mk. Sklo bolo navyše pokryté špeciálnym povlakom, ktorý posilňuje jeho štruktúru a minimalizuje riziko poškriabania a oleofóbna vrstva eliminuje nečistoty a odtlačky prstov. Extrémne kryštalické sklo zabezpečí dokonalú reprodukciu farieb a nemá vplyv na kvalitu nasnímaných videí alebo fotografií.
V sade nájdete: 3mk® Lens Protection Pro™ pre všetky objektívy CleaningSet - navlhčená a suchá handrička na čistenie obrazovky Krabica od 3mk Jednoduchá montáž Mega rýchla a jednoduchá inštalácia je obrovskou výhodou Lens Protection Pro! Nasadenie šmýkačky je veľmi jednoduché a intuitívne. Špeciálny montážny rám prispôsobený modelu smartfónu túto úlohu uľahčí. Použijete, stlačíte a voilà – máte hotovo. Objektív fotoaparátu očistite handričkou, ktorá je súčasťou súpravy. Odlepte ochrannú fóliu Lens Protection Pro™ a zarovnajte montážny rám s objektívom Stlačte a vyberte montážny rám. Pripravený! Váš fotoaparát je teraz zabezpečený a pripravený na použitie
Certifikovaný poľský výrobok - vyrobený v našej krajine! Vyberajte múdro a podporte naše hospodárstvo, čím zachránite pracovné miesta mnohých ľudí. Certifikát PZH - Je certifikovaný Štátnym hygienickým ústavom, vďaka čomu neobsahuje škodlivé látky a je bezpečný pre zdravie! Certifikát RoHS - Prešiel certifikáciou RoHS, je šetrný k životnému prostrediu a vyhovuje prísnym smerniciam EÚ.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.