FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
19 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Kompaktný a ľahký rýchly sušič
9,5 cm ultrakrátky kryt / 20 m/s super veľký prietok vzduchu / 50 miliónov záporných iónov / inteligentné ovládanie teploty 57 °C
Pohodlne sa drží, je ľahký a praktický na cesty
Inovatívna štruktúra sa dodáva s ultrakrátkym puzdrom, ktoré nie je dlhšie ako tyčinka rúžu, čo umožňuje pohodlné uchopenie. Pre väčšiu istotu si ho môžete vziať so sebou na cesty.

Dĺžka rúžu*
Ľahké telo

Lopatky turboventilátora vytvárajú silný a stabilný prúd vzduchu
Jedinečný dizajn so zakrivenými lopatkami a výstupom vzduchu, vychádzajúci z princípu fungovania leteckých turbínových motorov, znižuje straty veternej energie a efektívne zvyšuje rýchlosť vzduchu. Vysoko výkonný motor vytvára silný prúd vzduchu, ktorý rýchlo odparuje vlhkosť bez potreby vysokých teplôt.

20 m/s m/s – Veľký prietok vzduchu*
Čepele so 7 čepeľami – čepele v tvare krídel

Pohodlná teplota na ochranu vašich vlasov
Teplota je detekovaná 60-krát za sekundu a výsledok je priamo odoslaný do mikroprocesora, aby upravil teplotu vzduchu v reálnom čase a zabezpečil, že teplota zostane stabilná na 57 °C. Vedecká kontrola teploty zabraňuje poškodeniu vlasov a pomáha vlasom udržať si zdravý lesk.
Naučte sa od veľvyslanca umenia L'Oréal o správnom spôsobe sušenia vlasov
Jason povedal: "Posúvaním fénu nadol počas sušenia sú vlasy hladšie a spôsobuje ich menšie poškodenie. Medzi výstupom vzduchu a vlasmi by ste mali udržiavať vzdialenosť aspoň 10 cm. V lete je odporúčaná teplota 57 °C, čo lepšie chráni vlasy."
JASON CUI, veľvyslanec L'Oréal Arts, bývalý hlavný stylista módnych prehliadok Hermès, LV a Dior v Číne a oficiálny stylista Harper's Bazaar.
Rýchlo vysušte bez poškodenia vlasov a odíďte do práce s pocitom sviežosti
Nie všetky sušiče vlasov dokážu dosiahnuť rýchlosť sušenia 6,1 g/min*. Silný prúd vzduchu umožňuje rýchle odparovanie vlhkosti, čím skracuje čas sušenia vlasov, či už skoro ráno alebo pred spaním.

Skoré ráno – Znižuje čas sušenia vlasov a poskytuje vám osviežujúce ráno
Pred spaním - Rýchlo vysuší a ochráni vaše vlasy pre dobrý spánok

Hladšie a lesklejšie vlasy
Zabudovaný generátor iónov dokáže vo svojom silnom prúde vzduchu uvoľniť až 50 miliónov záporných iónov, čo znižuje statickú elektrinu, zabraňuje krepovateniu vlasov, vyrovnáva vlasovú kutikulu a dodáva vlasom lesk. Poskytuje tiež rýchle a jemné sušenie na zlepšenie zdravia vašich vlasov.

50 miliónov záporných iónov*
Vyrovnáva vlasové kutikuly
Neutralizuje statickú elektrinu

Prevezmite väčšiu kontrolu nad tým, ako si sušíte vlasy Uložte nastavenia teploty pre väčšie pohodlie
Umožňuje voľne prepínať medzi teplým a studeným vzduchom a lepšie ovládať rýchlosť vzduchu. Začnite jednoduchým stlačením a stlačením a vyberte si z troch nastavení teploty pre hladké a pohodlné prúdenie vzduchu. Použitá teplota sa automaticky uloží a aktivuje sa pri ďalšom použití.
Rukoväť vám poskytuje pohodlný pocit na dotyk
UV vrstva je odolná voči nečistotám a má jemný dotyk, vďaka čomu sa pohodlne drží.
Znížená hlučnosť pri sušení vlasov
Odpor prúdenia vzduchu je počas prenosu znížený, aby sa účinne kontroloval hluk. Vďaka jemnejšiemu zvuku a silnejšiemu prúdeniu vzduchu môžete mať vy a vaša rodina príjemnejšie sušenie vlasov.
Viacnásobná ochrana proti prehriatiu pre zvýšenú bezpečnosť
NTC zisťuje teplotu vystupujúceho vzduchu v reálnom čase. Vybrané vysoko presné prvky môžu automaticky spustiť ochranu proti prehriatiu a vypnúť napájanie v prípade nadmerných teplôt. V extrémnych prípadoch sa na zaistenie bezpečnosti aktivuje poistka.

Detekcia teploty NTC
Ochrana proti prehriatiu
Ochrana poistky

Prepracované detaily, dômyselný dizajn

360° dvojvrstvová tryska proti popáleniu – Bezpečný a rýchly styling
Závesný háčik – Jednoducho skladovateľný
Ergonomická rukoväť - pohodlné uchopenie
Zosilnený napájací kábel - Izoluje teplo a odoláva vysokým teplotám

*Dĺžka rúžu: Dĺžka puzdra zodpovedá tyčinke rúžu (Dior Lip Tattoo). *20 m/s veľký prietok vzduchu: maximálna rýchlosť vzduchu v režime silného studeného vzduchu meraná pri menovitom napätí, so vzdialenosťou 10 cm medzi výstupom vzduchu vzorky produktu a vstupom vzduchu testovacieho zariadenia. *57 ℃ inteligentné ovládanie teploty: Teplotný rozdiel bol ± 8 ℃, keď sa vzorka testovala pri rôznych okolitých teplotách a rôznych rýchlostiach vzduchu pomocou štandardného 53-bodového teplotného testovacieho zariadenia, pričom testovacia okolitá teplota bola nastavená na 15 ℃/20 ℃ /25℃/30℃, rýchlosť vzduchu nastavená na silný/mäkký pod 57℃ konštantnej teploty a teplotný senzor umiestnený 10 cm od výstupu vzduchu. *Rýchlosť sušenia 6,1 g/min: Hodnota bola nameraná pri teplote 24,3 ℃ a vlhkosti 52 % RH, s produktom nastaveným na vysoký prietok vzduchu a režim horúceho vzduchu a testovacia tkanina umiestnená vo vzdialenosti 10 cm od vzduchu výstup vzorky produktu



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.