FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
19 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Súprava rozhlasovej stanice CB TTi TCB-550 + anténa PNI ML70

57,50 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
1 kus
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
TTI-PACK9
EAN:
1094922159044
Poslední aktualizace
pred 1 rokom

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Rozhlasová stanica CB TTi TCB-550 je v súlade s právnymi predpismi platnými v Rumunsku harmonizovanými s európskymi normami, pričom maximálna povolená zákonná právomoc je 4 W.

Zákonná právomoc 4W

Automatický squelch - DSS

Jedna z najpredávanejších staníc v Rumunsku a Európe vyniká svojou malou veľkosťou, jednoduchým používaním a vynikajúcim výkonom na recepcii aj pri vysielaní v informačných kanáloch a nielen.

Stanica je v súlade s platnými európskymi normami a umožňuje komunikáciu na 40 kanáloch v pásme 27 MHz používanom pre infotrafic.

Viacpásmové

Mobilná stanica

Jedna z najoceňovanejších staníc vyniká svojou malou veľkosťou, jednoduchým používaním a veľmi dobrým výkonom na príjme aj emisii v infotrafických kanáloch a nielen.

Stanica je v súlade s platnými európskymi normami a umožňuje komunikáciu na 40 kanáloch v pásme 27 MHz používanom pre infotrafic.

40 kanálov

FM/AM

Rádiová stanica TTi TCB-550 umožní komunikáciu v oboch typoch pásiem: AM a FM. Je tiež vybavený rýchlym voličom medzinárodných núdzových a infotrafických kanálov, a to 9-19.

Rádiová komunikácia sa vykonáva v simplexnom systéme pomocou mikrofónu a reproduktora: jeden hovorí a druhý počúva. Mikrofón má normálnu veľkosť, ľahko sa s ním manipuluje a je elektretového typu so 4-pinovým konektorom. 

4-kolíkový mikrofón

Výkon antény

Výkon výrobku úzko súvisí s technickými vlastnosťami, ktoré má anténa v ideálnych podmienkach montáže a použitia: SWR < = 1,1, maximálny aplikovaný výkon 200 W, impedancia 50 Ohm rezistor, nehrdzavejúca oceľ atď.

Komunikačná vzdialenosť je ďalším rozhodujúcim faktorom pri získavaní a používaní CB antény. Maximálna komunikačná vzdialenosť 9 km alebo viac sa teda dosahuje v ideálnych pracovných podmienkach: kalibrovaná anténa, otvorené pole bez prekážok, stanica s maximálnym zákonom prípustným výkonom 4W as štandardným príjmom. Akákoľvek prekážka, ako sú: kopce, hory, budovy, steny, môže viesť k zníženiu tejto vzdialenosti.

Vzdialenosť komunikácie

Dĺžka

Dĺžka antény je ďalším veľmi dôležitým faktorom, ktorý môže ovplyvniť vzdialenosť komunikácie v premávke. Čím dlhšia je anténa, tým väčšia je komunikačná vzdialenosť / dosah.

Magnetická základňa v tomto balení je vybavená 4 m káblom, dostatočným na umiestnenie antény na kupolu, a priemerom 145 mm s výkonným magnetom, ktorý dáva anténe stabilitu aj pri veľmi vysokých rýchlostiach.

Pribalená magnetická základňa



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.