WEEKEND SALE
-25%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Solárny menič ON/OFF Mriežka PNI GreenHouse SB3600 3,6KW MPPT 48V vstrekovanie

1 183,03 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
1 kus
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
PNI-SB3600FGO
EAN:
1094922163423
Poslední aktualizace
pred 1 rokom

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Ušetrite svoj účet za elektrinu
On/OFF Grid PNI GreenHouse SB3600 solárny invertor je flexibilný a inteligentný solárny invertor so širokým rozsahom napätia Mppt. Tento hybridný solárny invertor môže napájať všetky typy spotrebičov doma alebo v kancelárii, môže byť použitý aj v elektrických staniciach.
Je to hybridný menič na ukladanie energie, môže napájať elektrinu do siete, využívať slnečnú energiu zadarmo, aby vám pomohol ušetriť účet za elektrinu. Okrem toho má tento menič funkciu CT senzora riadenia exportu, čo uľahčuje meniču obmedziť distribučný výkon, keď je v sieťovom režime.

Wifi komunikácia
Aplikáciu si môžete stiahnuť do telefónu. mobilný a môžete sledovať celý systém, budete vedieť, koľko elektriny vyrába a koľko energie distribuovať na použitie.

Čistá sínusová sila
Elektrický výkon vlnového tvaru solárneho invertora ON / OFF Grid PNI GreenHouse SB3600 je čistá sínusová vlna, ktorá má rovnakú kvalitu ako užitočný a / alebo vnútorný výkon. Tento typ tvaru vlny je vhodný pre väčšinu elektrických zariadení a spotrebičov. Táto čistá sínusová jednotka ponúka viac schopností ako modifikované sínusové meniče, pretože ide o čistejšiu formu energie. Čistá sínusová vlna tiež účinne znižuje hluk produkovaný počas používania zariadení.

Pomáha vám ovládať každý detail
Na obrazovke meniča sa zobrazujú užitočné informácie o prevádzke systému: parametre siete, parametre batérie, parametre solárneho nabíjania, funkčné chyby, spotrebiteľské parametre. 



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.