FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
16 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

SmartCom Inteligentný bezdrôtový zvonček s vnútorným prijímačom bielej farby

10,09 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
72 kusov
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm7361
EAN:
=VLOOKUP(A531,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
pred 4 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


So zabudovanou HD kamerou
Mobilne ovládateľné
So snímačom pohybu 

Aj keď nie ste doma, stále môžete vidieť situáciu za vašimi dverami a reagovať, keď niekto stlačí zvonček. Inteligentná bezdrôtová kamera zvončeka môže urobiť váš domov bezpečnejším.

Objavte inteligentný zvonček X3Pro nabitý najmodernejšími technológiami a praktickými funkciami. Tento inteligentný zvonček, ktorý podporuje obojsmerné hlasové a hlasové správy, poskytuje riešenie na zvýšenie bezpečnosti vášho domova a jednoduchú správu návštevníkov vašich dverí. Nižšie sú uvedené vlastnosti produktu:

Obojsmerné hlasové a hlasové správy: Tento videovrátnik je vybavený pasívnym infračerveným senzorom, ktorý detekuje aj ten najmenší pohyb pri vchode. Keď návštevník stlačí zvonček alebo sú návštevníci pred vašimi vchodovými dverami, na váš mobilný telefón sa odošle okamžité upozornenie.

Video poskytuje jasný a obojsmerný zvuk v reálnom čase, takže môžete okamžite vidieť, počuť a hovoriť s návštevníkmi prostredníctvom aplikácie v telefóne. Môžete na ne odpovedať a vstúpiť do rozhrania videohovoru, ktoré je kompatibilné so zariadeniami iOS a Android.
Dlhší pohotovostný režim: Vďaka napájaniu vstavanou batériou a dizajnu s nízkou spotrebou energie výrazne predlžuje výdrž batérie. 
Kompatibilita 2,4 GHz Wi-Fi: Videovrátnik sa pripája k sieti Wi-Fi s frekvenciou 2,4 GHz a poskytuje dosah až 20 metrov.
Jednoducho ho pripojte k domácej sieti Wi-Fi a odošlite živé video do telefónu. Takže môžete vidieť návštevníka a hovoriť s ním z pohodlia postele, z práce alebo dokonca na dovolenke. Video môžete monitorovať a zdieľať až na 4 zariadeniach, funkcia priameho interkomu je však k dispozícii iba jednému používateľovi.
Nočné videnie: Kamera videovrátnika ponúka krištáľovo čistý obraz a videozáznamy. Vstavané infračervené (IR) svetlá vám umožnia vidieť jasne aj v tme. Inteligentná technológia IR-cut automaticky deteguje okolité svetelné podmienky a prepne na nočné videnie, čím vám poskytne 65° široký pozorovací uhol, takže vám nič neunikne. Vďaka tomu bude vaša rodina a majetok v bezpečí.

Jednoduchá inštalácia a použitie: Túto bezdrôtovú kameru zvončeka je možné nainštalovať za menej ako 5 minút bez nutnosti použitia zložitých nástrojov. Domový zvonček sa ovláda prostredníctvom aplikácie a pracuje automaticky. Jeho kompaktné rozmery a prenosný dizajn vám umožnia vziať si ho kamkoľvek so sebou.

Inteligentný zvonček kombinuje najmodernejšiu technológiu s komfortom a zaisťuje ochranu vášho domova a blízkych. Nenechajte sa prekvapiť neočakávanými návštevníkmi alebo bezpečnostnými problémami. Vďaka svojim pokročilým funkciám a jednoduchému použitiu je tento inteligentný zvonček ideálnou voľbou pre každú domácnosť.

Použitie:
Stiahnite si aplikáciu X Smart Home APP do telefónu / tabletu a vytvorte si používateľský účet X Smart Home APP. Potom postupujte podľa pokynov podľa videa nižšie.

Upozorňujeme, že z dôvodu zmiešaného zásobovania sa dizajn a vzhľad tlačidla zvončeka môžu na rozdiel od obrázkov meniť minimálne, funkcie produktu nebudú zmenou ovplyvnené.

Obsah balenia:

1 x set-top box inteligentného zvončeka
1 x vonkajšia jednotka inteligentného zvončeka
1 x nálepka (zapínanie)
1 x Sada skrutiek 
1 x nabíjací kábel
Pokyny pre 1 ks



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.