FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
11 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Tracer Stilo sú bezdrôtové slúchadlá do uší, ktoré ponúkajú bezdrôtový komfort, ktorý oceníte v každej situácii. Či už ste uprostred vzrušujúceho hrania svojej obľúbenej počítačovej hry alebo počas náročného kardio tréningu, slúchadlá Tracer vám umožnia vychutnať si vašu obľúbenú hudbu bez rozpakov. Navyše vďaka vysokokapacitnej batérii nemusíte odpočítavať do ďalšieho nabitia.

• Aktívna redukcia hluku
• Technológia Bluetooth 5.0
• 40 mm meniče
• Batéria s dlhou životnosťou
• Podpora profilov Bluetooth
• Vstavaný mikrofón
• Chrániče sluchu vyrobené z materiálu príjemného na dotyk

Ticho, keď to potrebujete
Vďaka systému ANC, ktorý minimalizuje nežiaduci hluk, sa rýchlo izolujete od okolitého hluku. Slúchadlá Tracer znižujú hluk na pozadí, aj keď nepočúvate hudbu.

Pohodlné ovládanie
Bezdrôtové slúchadlá Tracer Stillo sú vybavené technológiou Bluetooth 5.0, vďaka ktorej spolupracujú so smartfónmi a tabletmi v dosahu 10 metrov.

Neobmedzená hudba
Slúchadlá Tracer Stillo disponujú výkonnou 300mAh batériou, ktorá vám poskytne až 15 hodín neprerušovaného prehrávania vašej obľúbenej hudby alebo telefonovania. V pohotovostnom režime dokážu slúchadlá fungovať až 180 hodín, takže ich nemusíte stále nabíjať.

Revolučný zvuk
Vychutnajte si čistý a výkonný zvuk. Veľké a efektívne meniče s priemerom 40 mm zabudované v slúchadlách zaisťujú presnú reprodukciu zvuku.

Vzrušujúca hrateľnosť
Bezdrôtové slúchadlá Tracer sú tiež skvelou voľbou pre herných nadšencov. Fungujú so všetkými konzolami, ktoré podporujú technológiu Bluetooth, takže si hranie užijete nerušene okolitým hlukom. Vstavaný mikrofón vám umožní zostať v kontakte so zvyškom vášho tímu počas online hry. Použitie univerzálneho 3,5 mm mini-jacku navyše umožňuje jednoduché pripojenie k väčšine zariadení.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.