FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Skilon Y16 inteligentný kark t biely r

6,05 € /kus cena bez daně

Odporúčaná maloobchodná cena: 12,09 €


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
5 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
Značky
Swatch
SKU:
holm6826
Poslední aktualizace
pred 4 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Základné medzery parametrov:
Model 1: Y164. K popolček m lúka: 0,96 h velyk5. Rozlíšenie s: 240*2406. Čip: SYD8810+FR30297. RAM+Flash mem ria: 24KB + 256KB8. Bluetooth: 4.09. Batéria tor capacit s: 180mAh10. T lt si m d: t lt s: USB11. T lt si id : 1.5h12. Výdrž batérie: 7 dní13: Stlačte s14 raz. V z ll : IP67 (nie f rd s).15.APP: Fitpro16. Systémy kúpiť: Android5.0 + / IOS9.0 +17.Hock p nt m rete: celková dĺžka 250MM, ll tá dĺžka 120-200MM

K rj k všimnite si, že smart ra t t je p ntba p tve. P ntot žil vol tva t i e ľ o v i c h p r o v i c h a t i e o v a n i e balík neobsahuje!

Le r s:
M ret náramku: 1.1.1.1:
Inteligentná ruka na fitness má plán, ktorý udržuje ss ri s v i a t i na oblohe. ALV Swatch /inteligentná funkcia brest Ra zlepšuje rz prebudenie ALV st s analyzuje ALV s min s g t.

Zápästie je vyrobené z materiálu TPU, ktorý sa pohodlne nosí.
Dávajte pozor na oblohu ss g t: S vrhythm / v rnyom s / v r oxig nsinj venovať pozornosť se, l práca eml ruka , spánok sk veterinár .

Seg ts get zabezpečuje školenie: L p ssz ml l , t vols g, el golt kalria, sportm dok.
Poskytuje pomoc pre každodennú existenciu: Bluetooth telefonh v mnohých, prehrávanie hudby s rl se na telefóne, synchronizovať l si rtes t sek, bej v h v mnohých eml slúchadlá, brest , k sz l kkeres s, hudobný prehrávač tsz s, stopky ra, zápästie zdvihnúť se na brest s, jeden ni tváre, atď.

Funkcia k: Po v s, hudba, l p ssz ml l , k z ss gi s ramp s, inteligentná ruka eml , t voli nid z t , napr szs gmonitor s, inform ci push, fitness trace vets, alv sanazz s, otočiť zápästie j t a k fly ash felder t s na vyhľadávanie mobilného telefónu, l p ssz ml l s, id j r s el spätná väzba s, bluetooth hudba, t bb sport g, t voli f nyk pez s, inform ci eml hand , alv smonitor s, vyhľadávanie mobilného telefónu s, t rcs z s push.

Jazyky:
N zze jazyky: angličtina, kedysi s did k nai, taliančina, portugalčina l, španielčina, francúzština, g r g, ruština, t r k, n met, ukr n, arabčina, arabčina, thajčina. Jazyky: angličtina, kedysi s k nai, taliančina, portugalčina l, španielčina, francúzština, g r g, ruština, t r k, n met, ukr n, arabčina, thajčina.
Poznámka: Vzhľadom na f y s a k popolček be ll t si k l nbs ge produkt c t i e ľ o v a n i e K rj k, dovoľte mi mierne m retk l nbs dostať.

Balík zahŕňa:

1 x inteligentná páčka Y16 t
1 x Užívateľ l i c t t h t t t



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.