WEEKEND SALE
-25%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

SilverCloud Cordless Door Automation Kit - 2-diaľkové napájanie

25,35 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
100 kusov
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
PNI-ACW01
EAN:
1094922160927
Poslední aktualizace
Starší než 30 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Fail-secure, normálne otvorené (NO) ovládanie

Yala môže byť riadená NO obvodom (normálne otvoreným), ktorý ponúka napätie 12 V buď typu impulzu (ak je použitá retenčná funkcia) alebo načasovaného (maximálne 5 sekúnd).

Univerzálna otvorenosť

SilverCloud YS800 splachovacia elektromagnetická yala môže byť namontovaná na akékoľvek dvere, vyrobené z dreva, kovu alebo PVC, bez ohľadu na smer ich otvárania: dovnútra alebo von, vľavo alebo vpravo.

Kompatibilné s interkomovými alebo prístupovými riadiacimi systémami

SilverCloud YS800 elektromagnetická yala môže byť integrovaná do riadenia prístupu alebo interkomového systému. Tlačidlo Odomknúť na internom disku videotelefónu vo vašej domácnosti môže pôsobiť na odomknutie yala, čím umožní návštevníkom prístup dovnútra.

Nehrdzavejúca oceľ

Elektromagnetická yala YS800 je vyrobená z odolných materiálov: zvonku nehrdzavejúca oceľ a zvnútra zliatina zinku s uzatváracou silou 250 kg.

Funkcie

Elektromagnetická yala SilverCloud YS800 je vybavená centrálnym výstužným kolíkom (funkcia držania impulzného otvárania). Pridržiavacia funkcia je funkčná, ak je centrálny pridržiavací kolík vo vnútri yala stlačený šteniatkom/skrutkou kľučky, keď sú dvere zatvorené. Táto funkcia umožňuje uzamknutie yala otvorene, kým sa neotvoria dvere / brána / kľučka. Yala je tiež možné uzamknúť v otvorenom režime umiestnením vyhradeného kolíka v otvorenom režime.

Diaľkové ovládanie

Napájací zdroj SilverCloud AP101 vám umožňuje napájať elektromagnetický yale a ovládať ho na diaľku pomocou priložených diaľkových ovládačov (batérie nie sú súčasťou balenia). Maximálny dosah je 50 m. Dĺžka napájacieho kábla medzi adaptérom a jalou by nemala presiahnuť 10 m.

Kompatibilita

Podávač je možné použiť jednoducho v spojení s akýmkoľvek typom zadržiavacej yaly, ale pre nezadržiavajúce yalely je potrebný časovací napájací zdroj, aby sa yala udržala otvorená po zvolenú dobu nasledujúcu po hybnosti prijatej z AP101. Kompatibilné batérie pre diaľkové ovládače: 27A 12 V.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.