FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
11 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Silikónová omietka

0,78 € /kilogram cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
25 kilogramov
Dostupné množství
10000 kilogramov
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
15 dny
SKU:
C1525610
Poslední aktualizace
pred 8 mesiacov

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Jedná sa o štruktúrovanú dekoratívnu omietku, ktorá vyzerá ako "kôra" na báze acri¬lo-styrénovej disperzie, silikónových prísad, pigmentov a mramorových granúl sú určené pre vonkajšie a vnútorné povrchy. Môže byť použitý na akomkoľvek povrchovom minerálnom základe: normálna omietka, sadrová omietka, betón, sadrokartónové dosky a staré nátery. Je odolný voči poveternostným vplyvom, vysoko odolný voči mechanickým nárazom, nárazom, oderu a poškriabaniu. Aktivujte samočistenie (picături¬le rolujte vodu po fasáde a vytvárajte častice nečistôt)

Základný substrát: substrát musí byť dokonale suchý, hladký, čistý, bezprašný a beztukový, sypký častica. Opravené priestory musia mať rovnakú štruktúru ako existujúce priestory.

Pokyny na aplikáciu: povrchy musia byť natreté omietkovou farbou najmenej 24 hodín pred nanesením dekoratívnej omietky. Povlaky sa nanášajú rovnomerne, a to nezriedený pref¬erabil tej istej šarže so stierkou z nehrdzavejúcej ocele (oceľový plavák) v tenkej vrstve (optimálna hrúbka vrstvy by mala byť čo najbližšie k priemeru granúl). Prebytok aj nedostatok významných štrukturálnych príčin, ktoré môžu vyvolať rozdiely a farebné rozdiely. Štruktúrovanie (získanie špecifického problému) sa vykonáva pomocou plastového plaváka. Môžete si vybrať rozloženie, smer a tvar drážok v závislosti od toho, ako budete mať štruktúry (vertikálne, horizontálne, okrúhle, nepravidelné atď.). Prebytočný materiál vždy odstráňte z plastovej stierky. Aplikácia musí byť nepretržitá, pretože v prípade dlhej čakacej doby materiál začína schnúť. Tvorba konštrukcie sa musí uskutočniť ihneď po aplikácii, pred začiatkom sušenia. Tento materiál nie je priamo použiteľný na priamom slnečnom svetle alebo vetre, alebo keď je rizikom dážď alebo mráz, pretože by sa mohol vyskytnúť počas aplikácie a sušenia, praskania a farebných rozdielov. Substrát a teplota vzduchu by mali byť medzi + 5 ° C až + 25 ° C

Dotyk sucha: 04:00, suchosť (guľa): 72 hodín. Hodnoty sú uvedené pri teplote 20 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu 60%. V prvých 24-72 hodinách po aplikácii bude oblasť chránená pred dažďom, snehom, mrazom atď. Špecifická spotreba: 2,4- 2,8 kg / m². Spotreba je relevantná pre dokonale hladký povrch. Spotreba sa líši v závislosti od hrúbky vrstvy a vlastností substrátu. Balenie: materiál plastové vedro s kapacitou 25 kg. Skladovanie: Skladujte v chlade, suchu, Teplota prania medzi 5°C - 30°C v pôvodnej nádobe, neotvorená. Čas použiteľnosti: 24 mesiacov od dátumu výroby v súlade s podmienkami balenia a skladovania. Pozri dátum výroby a šaržu vyznačenú na obale.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.