FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Predstavíme vám revolučný internetový kábel Baseus RJ45 Cat. 7 10Gbps 15m - inovatívne riešenie, ktoré zvýši kvalitu vášho pripojenia na novú úroveň. Vďaka najnovším technológiám a pevnej konštrukcii zaručuje náš kábel nielen rýchly prenos dát, ale aj spoľahlivosť a trvanlivosť. Nečakajte, až zažijete silu rýchleho internetu - objednajte si kábel Baseus teraz a objavte novú dimenziu používania siete!
Najdôležitejšie výhody kábla Baseus RJ45 Cat. 7 10Gbps 15m:

Rýchlosť prenosu dát 10 Gb/s: Náš kábel umožňuje bleskové prenosové rýchlosti 10 gigabitov za sekundu, čím poskytuje neuveriteľný výkon internetového pripojenia.

Pletené puzdro: Robustné pletené puzdro nielen zvyšuje životnosť kábla, ale tiež chráni signál pred elektromagnetickým rušením, ktoré sa premieta do stabilného pripojenia.

Kompaktná veľkosť: S dĺžkou 15 m je náš kábel ideálny pre použitie na rôznych miestach, takže budete mať vždy prístup k vysokorýchlostnému internetu bez množstva káblov.

Univerzálny súlad s kat. 7: Kábel je kompatibilný s kategóriou 7, čo znamená, že spĺňa najnovšie priemyselné normy na zabezpečenie optimálnej kvality signálu.

Rýchlosť prenosu dát 10Gbps
Zabudnite na dlhé čakacie doby na prenos údajov. Náš Baseus RJ45 kat. kábel. 7 10Gbps 15m ponúka rýchlosti 10 gigabitov za sekundu, čo vám umožňuje okamžite sťahovať súbory, streamovať vysoko kvalitné videá a plynule surfovať po internete bez akéhokoľvek oneskorenia.
Pletený poťah
Vďaka pevnému pletenému plášťu náš kábel nielen vyzerá štýlovo, ale tiež chráni signál pred elektromagnetickým rušením. Bez ohľadu na to, či používate internet doma, v kancelárii alebo na cestách, náš kábel udrží stabilné a nepretržité pripojenie.
Kompaktná veľkosť
Objavte pohodlie vysokorýchlostného internetu bez nadmerných káblov. Náš 15m kábel je ideálny pre akúkoľvek aplikáciu a jeho kompaktné rozmery umožňujú jednoduché prenášanie a skladovanie.
Univerzálny súlad s kat. 7
Náš kábel spĺňa najnovšie štandardy kategórie 7, čo zaručuje optimálnu kvalitu signálu. Uistite sa, že používate produkt, ktorý bude spĺňať všetky požiadavky odvetvia a poskytne vám internetové pripojenie najvyššej kvality.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.