FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

 
Váš každodenný zvukový spoločník
Galaxy Buds FE so svojím kompaktným a ergonomickým dizajnom sú tu, aby poskytovali vynikajúci zážitok z počúvania. Zablokujte nežiaduci hluk pomocou aktívneho potlačenia hluku, prispôsobte si prispôsobenie pomocou rôznych tipov a bezproblémovú synchronizáciu so zariadeniami Samsung Galaxy. Zažite každodenného zvukového spoločníka, ktorý vám skutočne vyhovuje.
Vypnite svet s výkonným ANC
Hluk vypnutý, váš svet je zapnutý. Aktívne potlačenie hluku vás okamžite upokojí s hudbou v tichom priestore. Zabráňte rozptýleniu a ponorte sa do čistého zvuku.
Ticho na dosah ruky
Aktívne potlačenie hluku môžete zapnúť alebo vypnúť jednoduchým dotykom a podržaním dotykovej plochy. Ak sa chcete porozprávať so svojím kamarátom vedľa vás, môžete tiež prepnúť do režimu okolitého zvuku, aby ste si ho vypočuli bez toho, aby ste si museli zložiť slúchadlá.
Zapnutie a zapnutie s batériou s dlhou výdržou
Kompaktné rozmery, ale výkonné. Batéria vydrží na jedno nabitie až 30 hodín a drží krok s dlhým zoznamom skladieb, podcastov alebo videí na sociálnych sieťach po celý deň.
Prepnutie na zariadenia bez prestávky
Váš zvuk vás bude bez problémov sprevádzať pri párovaní s inými zariadeniami Samsung Galaxy pomocou funkcie Auto Switch alebo pri pripojení dotykom či Bixby. Váš zvuk zostane s vami aj pri prepnutí prehrávacieho zariadenia zo smartfónu na televízor prostredníctvom funkcie Smart View, takže môžete pokračovať v sledovaní relácie na väčšej obrazovke bez toho, aby vám niečo uniklo.
Ahoj Bixby, prehraj moju obľúbenú skladbu
Zapnite režim budenia Bixby Voice a pomocou hlasu skontrolujte počasie, vyhľadávajte skladby, posielajte správy priateľom a vykonávajte ďalšie akcie. Jednoducho povedzte "Ahoj, Bixby" a požiadajte Bixbyho, aby to urobil za vás.
Straty a nálezy v okamihu
Stratili ste slúchadlá? No, nebude to trvať dlho. Vystopujte ich pomocou polohy chýbajúcich slúchadiel. Keď ich nájde telefón niekoho iného, vaše kontaktné informácie sa s ním zdieľajú spolu so správou "Straty a nálezy". Majte slúchadlá Galaxy Buds FE na dosah.
Nalaďte si zvuk podľa svojho vkusu
Pomocou aplikácie Galaxy Wearable si môžete rýchlo prispôsobiť nastavenia slúchadiel Galaxy Buds FE priamo zo zariadení Samsung Galaxy. Od ekvalizéra až po prebudenie Bixby Voice, intuitívne a ľahko použiteľné nastavenia vám umožnia okamžite vyladiť slúchadlá podľa vášho vkusu.
Vaše obľúbené doplnky stále sedia
Pokračujte v používaní krytu puzdra, ktorý máte radi, na slúchadlách Galaxy Buds FE, pretože zariadenia sú kompatibilné s príslušenstvom krytov pre slúchadlá Galaxy Buds2, Galaxy Buds2 Pro a Galaxy Buds Live. Vychutnajte si slúchadlá Buds bez toho, aby ste sa lúčili s obľúbeným krytom puzdra.
Technické parametre:
Zvuk a video:

Počet mikrofónov: 6
Reproduktor: Vlastná 1-pásmová
Okolitý zvuk: Áno
Aktívne potlačenie hluku: Áno
Zvukový kodek: SSC (Samsung Scalable Codec), AAC, SBC

Pripojiteľnosť:

Verzia Bluetooth: Bluetooth v5.2
Profily Bluetooth: A2DP, AVRCP, HFP
Automatické prepínanie: Áno

Senzory:

Hallov senzor
Senzor priblíženia
Dotykový senzor

Fyzikálna špecifikácia:

Rozmer slúchadla (V x Š x H): 19.2 x 17.1 x 22.2 mm
Hmotnosť slúchadla: 5.6 g
Rozmer puzdra (V x Š x H): 50.0 x 50.0 x 27.7 mm
Hmotnosť puzdra: 40 g

Batéria:

Odnímateľný: Nie
Čas hovoru/hlasový hovor: 4/14 hodín (vypnuté ANC), 3,5/13 hodín (zapnuté ANC)
Čas prehrávania zvuku: 8,5/30 hodín (vypnuté ANC), 6/21 hodín (zapnuté ANC)
Kapacita batérie (slúchadlo): 60 mAh
Kapacita batérie (puzdro): 479 mAh

Služby a aplikácie:

Funkcia SmartThings Find: Áno
Prebudenie hlasu Bixby: Áno



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.