FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
21 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Samsung GALAXY Tab 2 (7.0) spája všetky funkcie internetu a výhody online komunikácie do jedného prenosného zariadenia. Okrem toho je vyvinutý s najnovším operačným systémom s najnovšou verziou Android Ice Cream Sandwich a má rozsiahle možnosti pripojenia, ktoré vám ponúkajú bezkonkurenčný výkon a jedinečnú použiteľnosť.



Funkcie:

- Android 4.0TM

S najnovším operačným systémom Android, Ice Cream Sandwich, si môžete vychutnať všetky jeho nové funkcie a aplikácie. S vylepšeným výkonom budete mať optimalizovaný webový prehliadač, vyššiu rýchlosť odozvy a plynulejšiu medzi obrazovkami, čo vám poskytne najlepšiu použiteľnosť.



- Vysoký výkon

GALAXY Tab 2 (7.0) je poháňaný výkonným 1,0GHz dvojjadrovým procesorom, ktorý poskytuje maximálny výkon v najnáročnejších aplikáciách, takže si môžete poradiť so svojím dynamickým životným štýlom.



- Veľa multimediálneho obsahu

S aplikáciou Readers Hub zabudnete na nosenie kníh so sebou a vychutnáte si potešenie z digitálneho čítania so stovkami elektronických kníh na obrazovke. Music Hub vám ponúka kompletný hudobný obchod, kde nájdete svoje obľúbené skladby. Nakoniec, s herným centrom budete mať sklad prémiových hier a hier pre viacerých hráčov, do ktorých sa môžete vydať a skočiť do akcie kdekoľvek a kedykoľvek budete chcieť.



- Jednoduchá a zábavná komunikácia

ChatOn vám umožňuje zostať v spojení so svojimi priateľmi a rodinou naprieč zariadeniami a platformami dynamickejším a expresívnejším spôsobom s jedinečnými funkciami, ako sú skupinové chaty, streamovacie médiá a ďalšie. Vyťažte viac z každého okamihu so skupinovými videokonferenciami Google+ Hangouts, ktoré sú rovnako jednoduché ako stretnúť niekoho na ulici.



- Tenký a ľahký

Tablet správnej veľkosti a hmotnosti, ktorý si môžete vziať všade so sebou.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.